Austeru festivāls Berga bazārā

Austeru festivāls Berga bazārā © Jēkabs Kalvelis, F64

Austeru festivāls Berga bazārā notika 16. septembrī. Dzīvesstils piedāvā fotoreportāžu!

Parasti ar austerēm ir tā, ka tās, vai nu ļoti garšo vai neiet pie dūšas. Taču, ja tavs ķermenis izmisīgi signalizē, ka viņam vajag austeres, visticamāk ir tā, ka tev trūkst cinks, bet austeres ir bagātīgs cinka avots. Visu rakstu lasi šeit

Austeru festivāls Berga bazārā / Jēkabs Kalvelis, F64

Austeru festivāls Berga bazārā / Jēkabs Kalvelis, F64

Austeru festivāls Berga bazārā / Jēkabs Kalvelis, F64

Austeru festivāls Berga bazārā / Jēkabs Kalvelis, F64

Austeru festivāls Berga bazārā / Jēkabs Kalvelis, F64

Austeru festivāls Berga bazārā / Jēkabs Kalvelis, F64

Austeru festivāls Berga bazārā / Jēkabs Kalvelis, F64

Austeru festivāls Berga bazārā / Jēkabs Kalvelis, F64

Austeru festivāls Berga bazārā / Jēkabs Kalvelis, F64

Austeru festivāls Berga bazārā / Jēkabs Kalvelis, F64

Austeru festivāls Berga bazārā / Jēkabs Kalvelis, F64

Austeru festivāls Berga bazārā / Jēkabs Kalvelis, F64

Jākabs Kalvelis, F64

Jākabs Kalvelis, F64

Jākabs Kalvelis, F64

Jākabs Kalvelis, F64

Jākabs Kalvelis, F64

Dzīvesstils

Kartupeļi “au gratin” ir iepriekš vārītu kartupeļu šķēles, kas vārītas krējumā un pārklātas ar sieru, kas veido gratīnu. Savukārt gratin dauphinoise ir ēdiens, kas gatavots no plānās šķēlītēs sagrieztiem iepriekš termiski neapstrādātiem kartupeļiem, kas tiek pagatavoti krējumā.