Austeru festivāls Berga bazārā

Austeru festivāls Berga bazārā © Jēkabs Kalvelis, F64

Austeru festivāls Berga bazārā notika 16. septembrī. Dzīvesstils piedāvā fotoreportāžu!

Parasti ar austerēm ir tā, ka tās, vai nu ļoti garšo vai neiet pie dūšas. Taču, ja tavs ķermenis izmisīgi signalizē, ka viņam vajag austeres, visticamāk ir tā, ka tev trūkst cinks, bet austeres ir bagātīgs cinka avots. Visu rakstu lasi šeit

Austeru festivāls Berga bazārā / Jēkabs Kalvelis, F64

Austeru festivāls Berga bazārā / Jēkabs Kalvelis, F64

Austeru festivāls Berga bazārā / Jēkabs Kalvelis, F64

Austeru festivāls Berga bazārā / Jēkabs Kalvelis, F64

Austeru festivāls Berga bazārā / Jēkabs Kalvelis, F64

Austeru festivāls Berga bazārā / Jēkabs Kalvelis, F64

Austeru festivāls Berga bazārā / Jēkabs Kalvelis, F64

Austeru festivāls Berga bazārā / Jēkabs Kalvelis, F64

Austeru festivāls Berga bazārā / Jēkabs Kalvelis, F64

Austeru festivāls Berga bazārā / Jēkabs Kalvelis, F64

Austeru festivāls Berga bazārā / Jēkabs Kalvelis, F64

Austeru festivāls Berga bazārā / Jēkabs Kalvelis, F64

Jākabs Kalvelis, F64

Jākabs Kalvelis, F64

Jākabs Kalvelis, F64

Jākabs Kalvelis, F64

Jākabs Kalvelis, F64

Dzīvesstils

Ūdens garšo daudz labāk, ja tas ir atdzesēts, un, pievienojot ledu remdenai kafijas vai tējas tasei, dzēriens uzreiz kļūst par daudz patīkamāku dzērienu. Tomēr ir viena lieta, ko pārāk plaši neizmanto, -  ledus kubiņu ielikšana zupā.

Svarīgākais