© Privātais arhīvs

Gaidot 8. martu, katru dienu satiksimies ar spēcīgām, iedvesmojošām un skaistām sievietēm, kas ir ne tikai ārēji skaistas, bet arī iekšēji. Kāpēc?

Pavisam vienkārši! Tāpēc, ka ikviena ir pelnījusi starot kopā, plaukt kopā, kā arī cita citu uzmundrināt ikdienā, kurā pēc saules stariem roka stiepjas pati.

Aktrise, kas Latvijā pazīstama ar savu hipnotizējošo skatienu, skaisto smaidu un sirsnību, kas nolasāma viņas balss tembrā, ir tikai dažas no īpašībām, kas izdaiļo viņas personību. Turklāt ne velti viņa pati atzīst, ka sievišķīgākā rakstura īpašība ir maigums. Un tas mūsdienās ir retums.

Oļegs Zernovs

Kā ikdienā nepazaudēt sevi un savu sievišķību?

Vairums sieviešu nodarbojas ar sevis meklēšanu, tādēļ, ja ir izdevies sevi atrast, tad tik viegli vairs nepazaudēsies. Ja nopietni, tad ir jāmīl sevi jebkurā gadījumā - ir izdevies atrast savu ideālo versiju vai vēl tikai tiecies uz to, bet ir jāmīl katrs posms savā emocionālajā attīstības ceļā. Un sievišķais ir visā, kas ir skaists un otrādi.

Mēs dzīvojam ļoti lielā nosacītības laikmetā, kur viss ir viss un nekas arī ir viss un vari pašdefinēties par ko vien vēlies, tādēļ sekoju savai sirdsbalsij un instinktiem. Tie mani ved uz priekšu, katrs aiz savas rokas.

Kā sevi lutini dienās, kas prasījušas no tevis vairāk par gaidīto.

Es sevi lutinu ļoti nopietni un citreiz pat pārgalvīgi. Man patīk spontānas idejas. Ja sagribās vēlu vakarā lielo Diavola picu, saldējuma kokteili ar plūmju sulu un vēl finālā visam sadabūt jebko, kur ir putukrējums, tad es tā darīšu, ja tiešām jutīšos, ka sevi lutinu.

Oļegs Zernovs

Bet, ja šo gastranomisko neprātu savlaicīgi izdodas apturēt, tad man vienkārši patīk iet karstā sāls vannā, klausīties mierīgu klasisko mūziku un nedarīt pilnīgi neko.

Kas ir tava vājība un reizē kaislība?

Vājība un kaislība reizē… Smaržas... Tā ir gan kaislība, gan arī vājība… smaržas uz mani iedarbojas ļoti spēcīgi un visdažādākajos līmeņos.

Kā uzplaukt ikdienā?

Pietiekami daudz uzņemt šķidrumu. Vislabāk negāzētu ūdeni. Tagad ir sācies sulu laiks. Izmantot šo dabas dāvanu un ziedēt.

Aija Rēdmane

Mēdz sacīt, ka tad, kad sieviete staro - visa māja gaismas pilna, bet tad, kad sieviete sadrūmusi - mājā satumst. Vai piekrīti?

Pilnībā piekrītu, esmu pārbaudījusi un droši varu teikt, ka tā ir.

Starojoša sieviete mājās rada gaismu. Tādēļ tie, kas šo lasa - ja jūsu mājā ir sieviete - lutiniet viņu, izsakiet komplimentus. To nekad nevar būt par daudz un redzēsiet elektrības rēķinā būtiskas un patīkamas izmaiņas.

Kāda tavās acīs ir starojoša sieviete?

Artūrs Bērziņš

Starojoša sieviete ir tāda sieviete, kas mīl, ciena un apbrīno sevi. Viņa apzinās savu spēku un arī nespēku. Viņa vienkārši zina…

Ko cieni sievietēs, kas tev ir tuvas un dārgas?

Es cienu godaprātu, lojalitāti un stingru mugurkaulu.

Privātais arhīvs

Kas ir sieviete ar lielo burtu?

Sieviete ar lielo burtu būs tā, kura nepametīs nelaimē nevienu. Sieviete ar lielo burtu rūpēsies un dos patvērumu gan morālu, gan arī fizisku, ja tas nepieciešams. Sieviete ar lielo burtu radīs mājīgumu jebkādos apstākļos.

Tava sievišķīgākā īpašība?

Oļegs Zernovs

Maigums.

Tava līdz šim īpašākā dāvana, ko esi saņēmusi 8.martā?

8.marts man saistās ar tulpju kalniem un tas arī ir tas pats īpašākais. Katra tulpe, ko esmu saņēmusi 8. martā, ir bijusi īpaša.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv