Elpa kā seksuāls instruments. Kas ir orgasma elpošana?

© Pexel.com

"Orgasma elpošana, kas pazīstama arī kā tantriskā elpošana, tiek izmantota, lai ļautu jums sasniegt vēl nepiedzīvotu orgasmu. Tantriskās prakses, piemēram, orgasma elpošana, sakņojas senajā hinduisma un budisma gudrībā. Šī prakse tiek cienīta kā piepildīta garīga un seksuāla pieredze.Tantra ir garīga prakse, garīga mācība, intruments savas augstākās realizācijas sasniegšanā," raksta berrylemon.com.

Vai vēlaties padziļināt savas attiecības ar savu seksuālo “es” un gūt satriecošus orgasmus? Ja jā, tad izmantojiet savu elpu un lasiet tālāk.

Daudzi seksa terapeiti palīdz saviem klientiem izmantot elpu kā seksuālu instrumentu. To sauc par somatisko vai orgasma elpošanu.

Pexel.com

Kas ir orgasma elpošana?

Orgasms ir pēkšņa un intensīva seksuālās spriedzes atbrīvošanās, ko bieži pavada baudas, apmierinājuma un relaksācijas sajūta. Savukārt elpošanas darbs orgasma laikā ir apzināta elpošanas prakse, kas koncentrē prātu uz elpu un fizisko ķermeni.

Orgasma elpas prakse ir seksuāla, garīga un meditatīva rakstura.

Orgasma elpas prakse ir padziļināta prakse, kas veltīta seksuālās enerģijas apzinātai atraisīšanai. Tā ir kā sevis izpētes meditācija, bet tūkstoš reižu pikantāka.

Orgasma elpas vingrinājumi ilgst no 5 līdz 25 minūtēm. Ļoti patīkams šāda veida apzinātas elpošanas blakusprodukts ir intensīvi orgasmi, paplašināta pašapziņa un pastiprināta saikne ar savu seksuālo es.

Pexel.com

Daudzi seksa eksperti ir iemācījuši saviem klientiem, seksa vai masturbācijas laikā, elpot lēni un dziļi, lai padziļinātu viņu orgasmu, palielinātu uzbudinājumu vai uzlabotu izturību.

Elpošanas tehnika partnerattiecībās

Mēģinot elpot orgasmā, jūs varat sajust enerģisku atbrīvošanos, nekad nepieskaroties sev. Šis brīvroku orgasms var būt diezgan pārsteidzošs un intensīvs.

Elpas treniņa laikā un pēc tās var justies vēlme pieskarties sev - dariet visu, ko attiecīgajā brīdī jūtat.

Pēc tam, kad esat orgasma elpu praktizējis ar sevi dažas reizes, mēģiniet tuvināt šo elpošanas tehniku ​​partnerattiecībās. Tās var jūs satuvināt.

Pexel.com

Elpa un uzbudinājums

Ir ierasts aizturēt elpu seksa laikā vai tad, kad esat tuvu kulminācijai. Bet dažreiz elpas aizturēšana vai sekla elpošana var mazināt jūsu orgasmu un uzbudinājuma potenciālu.

Ja jūs zināt, kā to izmantot, jūsu elpa spēj palielināt gan jūsu uzbudinājumu, gan orgasmu.

Tie, kuriem ir grūtības sasniegt orgasmu vai uzbudinājumu, var gūt vislielāko labumu no apzinātas elpošanas prakses.

Pexel.com

Zinātne ir vienkārša. Elpojot, jūs uzlabojat asins plūsmu visā ķermenī, tostarp uz zemākajiem reģioniem. Šī trieciena plūsma var uzlabot jūsu uzbudinājuma un baudas sajūtas.

Arī joga mums māca, ka mūsu elpa iespiež mūs ķermenī. Elpa ir durvis uz tagadni. Iespējams tāpēc orgasma elpošana var palīdzēt jūsu orgasmam ilgt ilgāk, kā arī atslābināt aizņemto prātu un mazināt stresu.

Kam vajadzētu izvairīties no orgasma elpošanas?

Svarīgi ir zināt, ka orgasma elpošana nav piemērota visiem.

Ja jums ir bijuši krampji vai epilepsija, neizmēģiniet šo elpošanas paņēmienu.

Ja jums ir citi nopietni veselības traucējumi, piemēram, sirds un asinsvadu slimības vai augsts asinsspiediens, vispirms konsultējieties ar savu ārstu.

Nav ieteicams sajaukt elpu ar jebkādām prātu mainošām vielām, piemēram, alkoholu vai marihuānu.

Pexel.com

Padomi pirms patstāvīgas elpošanas sākšanas:

  • Elpojiet dziļi vēderā - ieelpojiet caur muti, izelpojiet caur muti;
  • Uzlieciet rokas uz vēdera un pārliecinieties, ka ieelpošanas laikā roka paceļas, lai nodrošinātu vēdera elpošanu;
  • Savienojiet ieelpu ar izelpu bez pauzes starp tām. Tikai viena nepārtraukta elpa;
  • Izelpojot, mēģiniet dzirdami nopūsties. Izdodiet visas skaņas, kas jums šķiet dabiskas. Atļaujiet jebkurai kustībai, kas šķiet dabiska;
  • Šī prakse var piedāvāt dziļu atbrīvošanos, kas var ietvert orgasma atbrīvošanu vai emocionālu atbrīvošanu smejoties vai raudot.

Dzīvesstils

“Nepietiekams miega trūkums jūsu organismā samazina ne tikai garīgās spējas, bet apdraud arī fizisko veselību. Pētījumi liecina, ka miega trūkums tieši ietekmē ķermeni un tā rezultātā var rasties dažādas veselības problēmas, sākot no svara pieauguma līdz novājinātai imūnsistēmai,” raksta healthline.com.