Niklāvs Kurpnieks: "Nelūgto viesu" prestižs aug ar katru gadu

© Foto: Dmitrijs Suļžics/MN

Oskars Tirsa, ko atveido aktieris Niklāvs Kurpnieks, "Nelūgto viesu" cienītājiem ir viens no mīļākajiem personāžiem. Režisora Vlada Kovaļova izveidotais tēls ir tik spēcīgs un atmiņā paliekošs, ka paliek arvien grūtāk aktieri atminēties citās lomās.

Un šeit nopelns ir pašam Kurpniekam, kurš ekrānā pierāda, ka ir viens no harizmātiskākajiem un spējīgākajiem pašmāju kino talantiem, kas pelnīti dala galveno lomu seriālā "Nelūgtie viesi" kopā ar Andri Daugaviņu.

Niklāvam un Andrim Daugaviņam savā starpā ir izveidojušās draudzīgas attiecības. Neizpaliek ne joki, ne sarunas / Foto: Dmitrijs Suļžics/MN

Komanda ir nopulēta

Šajā sezonā celsim latiņu.

Viss filmēšanas process ir izaicinājums.

Šogad man ir ko paspēlēt, jā, būs vairāki izaicinājumi, ar ko man, kā aktierim, būs jātiek galā.

Filmēšanas gaisotne ir jūtama - visi aktieri atdod visu, ko vien spēj. Visi ir maksimālisti un visi uzticas režisoram / Foto: Dmitrijs Suļžics/MN

Gadu gaitā ir nopulēta komanda. Šogad ir super profesionāli džeki. Atmosfēra, kas valda filmēšanas laukumā, ir brīnišķīga.

Labākie no labākajiem

Kurpnieks atveido Oskaru Tirsu. Izmeklētājs, kurš pārsteigs katrā sērijā / Foto: Dmitrijs Suļžics/MN

Projekta prestižs aug ar katru gadu. Mēs esam dabūjuši kvalitatīvākus kolēģus, kvalitatīvāku arī tehniku un citas svarīgas nianses, kas ietekmē kino.

Ne velti teicu, ka latiņa ir jāceļ, tāpēc ir svarīgi būt labākajiem.

Esmu arī pamanījis, ka ir tādi aktieri, kas mums visiem jau ir atstājuši savu roku nospiedumu. Īpaši Latvijas kultūras vidē.

Otrās sezonas jaunums. Tēja - Oskara Tirsas gaumē / Foto: Dmitrijs Suļžics/MN

Viņiem, manuprāt, ir daudz grūtāk, jo viņiem ir spiediens. Visi sagaida kaut ko vairāk, kaut ko labu. Pašam jau no sevis ir grūtāk izspiest kaut ko labu. Latiņa ir augsta. Jātiek līdzi.

Trešās sezonas gaidas un cerības

No šīs sezonas sagaidu to, ka es izdaru to, ko no manis prasa.

Vēlos dzīvot tā, ka kolēģiem ir prieks ar mani kopā strādāt. Arī, lai Vlads un Lelde ir apmierināti, ka visi ir priecīgi.

Aktieris neslēpj, ka šī sezona ir izaicinājumiem bagāta / Foto: Dmitrijs Suļžics/MN

Novēlu skatītājiem turpināt mūs atbalstīt. Skatītāju atbalsts ir jūtams. Mums tas daudz nozīmē.

Mēs šeit, “Nelūgtajos viesos”, liekam sevi visu ārā. Cerams, ka skatītāji jūt to un novērtē.

Novēlu skatītājiem turpināt arī pašiem celt savas latiņas un Latvijas kino augs līdzi.

Dzīvesstils

Ikviens savas dzīves laikā ir piedzīvojis deguna asiņošanu, taču izrādās, ka par deguna asiņošanu ir vēlams zināt vairāk, īpaši, ja deguna asiņošana atkārtojas.

Svarīgākais