Maksims Busels aicina izbaudīt džezu

© Foto: Vadims Kožins

26. jūlijā plkst. 19.00 - grezni vasaras svētki īstiem gardēžiem un džeza mūzikas cienītājiem: izcils džeza koncerts šarmanta multimākslinieka izpildījumā un izmeklētas trīs kārtu vakariņas no restorāna WHITEHOUSE komandas, stāsta menedžere Liza Manija.

Maija beigās trīs vakarus pēc kārtas Maksims Busels priecēja savus viesus ar skaistiem džeza mūzikas koncertiem tikpat skaistajā Liepupes muižā. Un šoreiz Maksims ir sagatavojis pavisam jaunu formātu restorāna WHITEHOUSE viesiem, kas vēl nekad nav bijis pieredzēts.

Foto: Vadims Kožins

Skatuve atradīsies pa vidu — starp restorāna terasi un zāli iekšā, tāpēc Maksims varēs mijiedarboties ar visiem skatītājiem.

Vakara gaitā viesus sagaida muzikālā programma divās daļās, kurā izskanēs ne tikai klasiskas džeza kompozīcijas kā “Fly me to the moon”, “Summertime”, “Feeling Good”, “Sway”, bet arī “Oops, I did it again”, “Shallow”, “I was made for lovin’ you” un citas mūsdienīgas dziesmas džeza aranžējumos.

Vakara ekskluzīvs — Maksima Busela pēdējās dziesmas “Eternal flame” atskaņojums džeza aranžijā. Kontrabass - Jānis Rubiks, pie klavierēm Austris Kalniņš, bet kas zina, varbūt Maksims pats apsēdīsies pie klavierēm, lai nodziedātu?

Maksims stāsta, ka, pateicoties restorāna unikālajai vasaras terasei ar skatu uz burvīgo Vērmaņa dārzu, ir viegli iedomāties, ka tu atrodies kādā itāļu villā.

Tik iedomājieties, ka sēžat uz šīs terases, baudāt gardas un īpaši sagatavotas vakariņas šim pasākumam, kas apvieno izsmalcinātus garšu baudījumus ar sezonālām sastāvdaļām, kur mākslinieku dzīvais priekšnesums radīs īstu džeza atmosfēru un atgādinās par šī žanra zelta laikmetu.

Vai tas neuzklausās pēc labākā vasaras vakara?”

Publicitātes foto

Ideāls iemesls, lai izbaudītu džezu, izsmalcinātu ēdienu un patīkamu kompāniju skaistajā restorānā WHITEHOUSE pašā Rīgas centrā.

Dzīvesstils

 Brīvdienām piestāv ēdieni, kas ir salīdzinoši vienkārši un garšos visai ģimenei. Liekam galdā virtuves huligāna Pipara krāsainās kartupeļu pankūkas, kas uz šķīvja izskatīsies lieliski.

Svarīgākais