Gundega Skudriņa kopā ar savu uzticamo komandu no jauna liks elpai aizrauties

© Publicitātes foto

Tikai 3 nedēļas, no 3. jūnija līdz 22. jūnijam, LU Botāniskajā dārzā Mākslīgais intelekts, digitālie mākslinieki un Skudras Metropoles komanda apvienojas, lai radītu jaunu pieredzējumu - laikmetīgu pop-up galeriju “Digitālo ziedu galerija - šampanieša bārs”, stāsta Gita Pastora, "Skudras Metropole" projektu vadītāja.

Tehnoloģiju radītās iespējas, instalāciju māksla apvienojumā ar šarmantu, kaislīgu sievišķību, mūzikas skaņu mākslu un floriogrāfiju.

Neiespējamā pasaule savienojumā ar iespējamo. Neiespējami stāsti realitātē. Emociju piedzīvojums, kas veidojas no katra paša pieredzes un sajūtām. Vilinoši un atturīgi, sapņaini un skaudri. Fantāzija, kas realizējusies dzīvē vai dzīve fantāzijās.

Digitālo ziedu izstāde

Sievietes dzīves stāsts - sarunas starp puķēm. 6 lielformāta darbi, kuros ziedi, dominējošā roze - simbols vēlmēm, skaistumam un perfekcijai - ataino idilliskās dzīves un tumšās zemūdens straumes kontrastus.

Sievietes tūkstoš lomas, dvēseles atvari, alkas pēc balansa un harmonijas, kas spoguļojas dzīves realitātē. Pārmaiņu procesi cilvēkā un sabiedrībā.

Šampanieša rožu bārs

Jautājumi un atbildes starp ziediem. Digitālo ziedu izstādi papildina Šampanieša rožu bārs, kurā apmeklētājs kļūst par daļu no instalācijas, mijiedarbojoties ar apkārtējo vidi, baudot izcilu Lanson šampanieti, Galerijai radītu īpašu Laima Lukss desertu un jaunradītu Löfbergs kafijas dzērienu.

Publicitātes foto

Projektu atbalsta Samsung inovatīvās tehnoloģijas un Latvijas Universitātes Botāniskais dārzs.

Eksperimentālā projekta garšu nodrošina šokolāde Laima Lukss, šampanietis Lanson, dzirkstošais bezalkoholiskais vīns Murviedro un kafijas izplatītājs Löfbergs Latvija.

Dzīvesstils

“Pētījumi liecina, ka indivīdiem, kuri ievēro bezglutēnu diētu, organismā bieži ir zems noteiktu vitamīnu līmenis, jo bezglutēnu miltu maisījumos un konditorejas izstrādājumos ir mazāk šķiedrvielu, dzelzs, B vitamīnu, cinka, magnija un kalcija nekā glutēnu saturošajos pārtikas produktos,” raksta extension.usu.edu.

Svarīgākais