Matu kopšanas līnija blondīnēm

© Publicitātes foto

Mati ir skaistākā rota. Tos noslēpt nevar, jo tos vienmēr pamanīs. Veseli, spīdīgi un skaisti mati, ir sapnis, par kuru sapņo katra no mums.

Taču, pateicoties zinošiem un pieredzes bagātiem matu burvjiem - frizieriem, sapnis var kļūt par īstu.

Ar prieku paziņojam, ka turpmāk Dzīvesstilā runāsim par matu veselību un kopšanu. Atklāsim daudz nezināma, jo ticam, ka skaista un kopta sieviete ir laimīga.

Par matu kopšanu stāstīs skaistumkopšanas salona “Skaistuma bārs” īpašniece un friziere ar gandrīz 20 gadu pieredzi Maija Kesmina, kas sevi sauc par matu feju.

"Skaistuma Bārs" īpašniece, friziere Maija Kesmina / Dmitrijs Suļžics/MN

Maija ir izvēlējusies 7 produktus, kas blondīnēm īpaši palīdzēs ikdienā, lai mati būtu veseli un spīdīgi. Visi produkti ir pieejami www.skaistumabars.lv vai salonā, Rīgā, Tērbatas ielā 63.

Ikdienas šampūns un kondicionieris

Publicitātes foto

Maija atklāj, ka šā produktu sērija ir īpaša ar to, ka mati nedzeltē. Tā ilgāk uztur toni un matos neļauj uzkrāties metāliem.

”Blond” šampūns uztur blondos toņus, apstrādātus matus baro un efektīvi mitrina. Satur citrona mizas ekstraktu, kas pazīstams ar savām krāsas gaišināšanas īpašībām. Svaiga citrusa smarža.

Silver sērija

Publicitātes foto

Matu feja uzsver, ka šī sērija ir piemērota tām, kas vēlas ikdienā uzturēt savus vēsos matu toņus ilgāk. Silver mist izsmidzināmais kondicionieris ar violeto pigmentu, kas neitralizē dzelteno pigmentu, būs palīgs. Turklāt šī sērija nesausina.

“Silver” kondicionieris efektīvi noņem dzeltenos toņus, stiprina matus un padara tos viegli ķemmējamus. Satur atjaunojošu augu ekstraktu no Indijas gotu koka, papaijas un īrisa.

Yellow sērija

Publicitātes foto

Friziere iesaka lietot katrā 3-5 mazgāšanas reizē. Matos uztur maksimāli vēsu pigmentu. Nav piemērots ikdienas lietošanai, jo intensīvāks par oriģinālu.

Kondicionieris blondiem matiem, uztur vēsu matu pigmentu. Šajā kondicionierī esošais violetais pigments ar mirdzošu sudrabaini violetu krāsu palīdz neitralizēt blondo matu nevēlamos dzeltenos toņus.

Kondicionieris ir īpaši piemērots balinātiem, sirmiem un dabīgiem blondiem matiem. Padariet savus blondos matus gaišus un mīkstus.

Veidošanas putas ar violeto pigmentu

Publicitātes foto

“Skaistuma bārs” īpašniece uzsver, ka putas mitrina, atjauno vēso pigmentu, piešķir matiem elastību, kā arī tekstūru. Apjomu palielinošas veidošanas putas neitralizē dzeltenos toņus.

Padara matus samtainus un kuplus, tajā pašā laikā sniedzot noturīgu fiksāciju frizūrai. Lielisks bāzes produkts blondu matu veidošanai.

Sausais šampūns ar violeto pigmentu

Publicitātes foto

Sudrabains pulverveida sausais šampūns. Labi saplūst ar blondiem un sirmiem matiem, neitralizējot siltos toņus. Absorbē lieko taukainību no saknēm un atsvaidzina matus. Turklāt smalki izlīdzina pie saknēm ataugušos matus. Obligāts produkts visām blondīnēm.

No nothing no Yellow

Publicitātes foto

Violetais šampūns - intensīvs, bez smaržas, bez kairinātājiem, bez nekā lieka, kas ir būtiski.

Šampūns bez smaržvielām jutīgai galvas ādai, lai noņemtu nevēlamos dzeltenos un siltos toņus. Šampūna sastāvā esošais violetais pigments palīdz neitralizēt nevēlamos dzeltenos toņus matos.

Augu izcelsmes proteīnu savienojums efektīvi aizsargā matus no bojājumiem. Šampūns ir īpaši piemērots balinātiem, sirmiem un dabiski blondiem matiem.

Labs veids, kā uzturēt vai īslaicīgi mainīt savu tēlu

Publicitātes foto

Maija stāsta, ka ir pieejami daudz un dažādi toņi, kas lietojami savā starpā un pilnībā izmazgājas. Noturība no 3 līdz 10 mazgāšanas reizēm.

Augu izcelsmes olbaltumvielas un aminoskābes stiprina matus, un piešķir tiem krāšņu spīdumu. Matu krāsa paliek mirdzoši dinamiska, mati kļūst veselīgi.

"L’Oréal" matu līnija blondīnēm:

Publicitātes foto

Pretdzeltenais kondicionieris

Profesionāls neitralizējošs pretdzeltenais kondicionieris izceltiem vai blondiem matiem. Tikai vienā darbībā neitralizē nevēlamu dzeltenu pieskaņu tīrai blondīnei. Viegli izplatīt ar formulu, kurā nav pilienu.

Bagātināts ar Violetas krāsām, iegūstot tīru blondīni, neitralizēts no dzeltenās nokrāsas un misiņa. Izgaismotiem vai blondiem matiem.

Silver šampūns

Publicitātes foto

Krāsu tonizējoša un barojoša formula, kas aizsargā matu šķiedru un piešķir mirdzošu spīduma oreolu. Šampūns, ko darbina neitralizējoša sistēma, kurā tiek izmantoti magnijs un dzeltenuma novēršanas līdzekļi, palīdz novērst nevēlamus, iepriekš apgaismotu, tonētu vai izgaismotu slēdzeņu misiņa toņus, vienlaikus dziļi mīkstinot katru pavedienu no saknēm līdz galiem.

Spīdiet uzmanības centrā pelēkiem, baltiem, metāliskiem un platīna matiem.

Metal attīrošais krēms

Publicitātes foto

Attīrošais krēms šampūns detoksicē matus pēc jebkādas krāsas, balayage vai apgaismošanas pakalpojuma.

Metāls šķiedras iekšpusē rada gan lūzuma risku, gan tas negatīvi ietekmē krāsas rezultātus krāsu, balayage un apgaismošanas pakalpojumu laikā.

Bagātīgais bagātīgais krēms pārveidojas koncentrētās putās, lai maigi attīrītu šķiedru un noņemtu metāla daļiņu uzkrāšanos.

Dzeltenus toņus neitralizējošais šampūns gaišiem matiem "Fanola No Yellow"

Publicitātes foto

Dzeltenu toni nomācošs matu šampūns ar vīnogu ekstraktu un zīda proteīnu pelēkiem, gaišiem vai blondiem matiem.

Īpašības:

  • viegli mazgāt,

  • ar violetu pigmentu, kas nomāc dzeltenu toni,

  • nodrošina spīdīgus, spožus toņus,

  • aizsargā pret nevēlamiem dzelteniem toņiem un blāvuma,

  • piešķir spīdumu.

Matu šampūns blondīnēm "Cool Blonde"

Publicitātes foto

Inovatīvā krāsu tonēšanas formula ar dabiski intensīvajiem violetiem un sarkaniem pigmentiem nodrošina dabīgāko un ilgstošāko krāsu gaišai matu krāsai.

Neitralizē nevēlamos zaļos toņus.

Botāniski ekstrahētas sastāvdaļas: mellenes, violeti saldie kartupeļi, violetie burkāni. Šīs sastāvdaļas nodrošina krāsu tonizējošas īpašības un baro matus.

Nesatur sulfātus, parabēnus un nātrija hlorīdu.

Matu šampūns blondīnēm "Label.m Brightening Blonde"

Publicitātes foto

Matu šampūns blondīnēm pakāpeniski atdzīvina un atjauno matu krāsu, vienlaikus maigi attīrot un barojot matus.

Aizsargā matus no izžūšanas, lūšanas un bojājumiem.

Ar dabīgiem ekstraktiem, tādiem kā baltais ananāss, mamaki tēja un citrons, kas aktivizē matu izgaismošanas procesu, nodrošina spīdumu, atjauno galvas ādu, bet nebojā un nesausina matus.

Kādas frizūras šogad modē, lasi šeit.

Dzīvesstils

Viesizrāde, radoši vasaras vakari, koncertuzvedums, laikmetīgā deja, muzikāli interaktīva spēle, traģiska dziesmuspēle, leģendu atgriešanās un kārtīga sadziedāšanās.

Svarīgākais