© Publicitātes foto

25.februāra vakarā TV3 pirmizrādi piedzīvoja muzikālā šova "Balss maskā" jaunākā sezona. Sezonas atklāšanas raidījumā uz skatuves kāpa un pirmos pavedienus atklāja septiņas košas un neparastas maskas - Bebrs, Kokteilis, Planēta, Mutants, Princese, Papagailis un Virtulis. Kā pirmo detektīvi atmaskoja Virtuli, zem kura maskas slēpās DJ, radio un televīzijas raidījumu vadītājs Magnuss Eriņš, ziņo Lauma Zommere, Sabiedrisko attiecību speciāliste.

Šova pirmajā raidījumā kā pirmo detektīvi atmaskoja apaļo un spridzīgo Virtuli. Kā pirms uzstāšanās savos pavedienos atklāja Virtulis, viņš dzīvo dzīvi labu mērķu vadīts un var arī drusciņ pakust, ja savā ceļā sastop beznosacījuma mīlestību. Viņš šajā vakarā skatītājus pārsteidza ar Rika Estlija dziesmu "Never gonna give you up".

Detektīvi minēja, ka zem Virtuļa maskas varētu būt paslēpies hiphopa mākslinieks Ozols, radio Star FM un TV3 ētera personība Egons Reiters, hiphopa mākslinieks Prusax, vai arī hiphopa mākslinieks Gustavo.

Pēc maskas noņemšanas Magnuss atzina, ka viņa ceļojums Virtuļa maskā bijis patiešām aizraujošs. Viņš atcerējās, kā pirms daudziem gadiem ir bijusi iespēja pabūt citā maskā un atklāja, ka šoreiz bijis diezgan neiespējami kaut ko redzēt cauri maskai un pa skatuvi kustējies ar suflēšanas palīdzību.

"Ja tagad atceras tos pavedienus - īstenībā tik ļoti atbilstoši!", pēc maskas noņemšanas atzina detektīve Samanta Tīna. Kā pēc atmaskošanas atklāja pavedieni, tajos bija paslēpts tas, ka Magnuss brīvajā laikā labprāt klausās vinila plates. Tāpat viņš ir jaunā TV3 zaļā dzīvesstila raidījuma "Cik zaļš? Tik zaļš!" viens no vadītājiem un raidījuma "Ķepa uz sirds" aizkadra balss ierunātājs.

Jau nākamsvētdien, 3.martā plkst.20.30 skaties raidījuma "Balss maskā" otro epizodi un uzzini pirmos pavedienus par sešām jaunām maskām - Fēniksu, Lapsu, Sirdi, Burvi, Samu un Slaimu.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv