Dž. Spot: Jānis Zaržeckis

© Ekrānuzņēmums

Jānis Zaržeckis raidījumā Dž. Spot stāstīs par 3D brīvību un pirmo privātpraksi Latvijā, par “visu pasauli izārstēšu” un spēju modelēt “upgrade” vai “downgrade”, par to, ka cilvēks ir “softs” jeb informācijas nesējs, un par dēliem, par politiku un makdonalda gaismu no Koelju grāmatām, par “atkal kaut kas jauns, kaut kas interesants” un “dzīve nav līnija!”

Dzīvesstils

Kartupeļi “au gratin” ir iepriekš vārītu kartupeļu šķēles, kas vārītas krējumā un pārklātas ar sieru, kas veido gratīnu. Savukārt gratin dauphinoise ir ēdiens, kas gatavots no plānās šķēlītēs sagrieztiem iepriekš termiski neapstrādātiem kartupeļiem, kas tiek pagatavoti krējumā.