© Publicitātes foto

Holivudā nesen rīkoja šogad pirmo nozīmīgo ceremoniju - Zelta globusa balvu pasniegšanu. Un mums ir ko apspriest.

Šogad ceremonija notiek jau 80. reizi, un tika nolemts jubilejas pasākumu rīkot īpašā mērogā.

Pasākums patiešām izrādās ilgi gaidīts: 2022. gadā ceremonija nenotika kā ierasts skandālu dēļ ap Holivudas Ārzemju preses asociāciju (HFPA). Skandāls bija saistīts ar korupciju un izskanējušo informāciju, ka starp aptuveni simts žūrijas locekļiem nav neviena melnādainā.

Džūlija Gārnere - Gucci

Džūliju, manuprāt, šis tēls nemaz neiekrāso. Tēlā ir kaut kā par daudz. Man šis tērps šķiet pārsātināts- rozā krāsa, spīdumi, volāni. Piekritīsiet, ja šai kleitai nebūtu volānu apakšā, bet būtu vienkāršs taisns siluets, būtu daudz labāk.

Viņas tēlam daudz vairāk piestāvētu uzvalks ar asiem pleciem vai elegantāka kleita.

Dženna Ortega - Gucci

No pirmā acu uzmetiena tēls var nešķist slikts, taču tas izskatās nedaudz nevīžīgs.

Plisējums + vēdera drapērijas + rotaslietas, kas vizuāli padara koptēlu lētu, lai gan tās ir no Tiffany un maksā veselu bagātību.

Man šķiet, stilisti pārcentās. Es vēlētos parādīt šo kleitu tīrākā veidā. Kā arī, matus veidotu ar slapjo matu efektu vai saķemmētu uz aizmuguri ar gēlu.

Letīcija Reita - Prada

Šeit aktrises izskats un kleita lieliski mijiedarbojas viens ar otru. Man nepatīk šim tērpam izvēlētās rotas. Es tās aizstātu ar lielākām. Šeit lieliski iederētos lieli auskari. Man arī ļoti nepatīk lūpu krāsas tonis. Rozīgais tonis te nekādi neiederas.

Rihanna - Schiaparelli

Man patīk Rihanna un viņas stilisti. Kleita ir pilnībā viņas stilā - satriecoša, bet ļoti seksīga. Eleganta kleita kontrastā ar interesantu frizūru nepadara izskatu garlaicīgu. Vienīgais, ko es šeit mainītu ir pedikīra lakas krāsa, tā ir briesmīga. Es to aizstātu ar nude toni vai melnu.

Edijs Redmeins un Hanna Bagšova - Valentino

Mans mīļākais Zelta globusa pāru iznāciens. Tas ir izcili vienkāršs un vienlaikus sarežģīts. Melnā kleita lieliski papildina brūno uzvalku. Ideāla tekstūru un krāsu kombinācija. Forši, ka puķu broša ir viņam, kamēr sievai ir maksimāli lakonisks tēls.

Margota Robija - Chanel

90% gadījumos Chanel šausmīgi apģērbj savus varoņus sarkanajam paklājam.

Manuprāt, tā ir kaut kāda ņirgāšanās par vienu no Holivudas skaistākajām aktrisēm. Meistari radīja kleitu 750 stundas!!! Tas padara to vēl sāpīgāku.

Pārskatot fotogrāfijas no sarkanā paklāja, es pamanīju, ka daudzi tērpi apakšā bija nedaudz slapji. Izrādās, ceremonijas laikā bija spēcīga lietusgāze un paklāji bija piesūkušies ar ūdeni un kleitu apmales tika sabojātas.

Ostins Batlers - Gucci

Šeit nav ko teikt, aktieris, kurš atveidoja Elvisu, izskatās perfekti.

Internetā klīst diezgan smieklīga fotogrāfija.

Vanesa Hadžensa (Ostina Batlera bijusī draudzene) 2007. gadā iepazinās ar aktiera pašreizējo draudzeni Kaiju Gerberi.

Anija Teilore Džoja - Dior

Skataties, kā bālā ādas krāsa lieliski sader ar tērpu. Šajā tēlā viss - apģērbs, aksesuāri, frizūra, grims ir harmoniski. Mani pārņem īpašas sajūtas, kad skatos uz tik perfekti atbilstošu svārku garumu.

Heidija Kluma - Germanier

Vispār Heidija Kluma, manuprāt, izskatās komiski (kas ar viņas perfekto ārieni ir izaicinājums). Heidijas kleitas ādas toņa caurspīdīgais audums būtu jāaizliedz likumdošanas līmenī.

Salma Hajeka - Gucci

Man šķiet, tas ir sava veida fenomens. Salma jau sen ir precējusies ar vienu no bagātākajiem cilvēkiem uz mūsu planētas. Viņas vīram pieder uzņēmums Kering, kurā ietilpst tādi zīmoli kā Gucci, Saint Laurent, Bottega Veneta utt. Un tagad sakiet, lūdzu, kā var izskatīties tik tantiski ar tiešu saikni ar modernākajiem zīmoliem un neierobežotu budžetu?

Diezgan smieklīgi, gandrīz visas meitenes, kas tajā vakarā bija tērpušās Gucci, var tikt iekļautas "anti" sarakstā.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv