© Publicitātes foto

Iepazīstināsim jūs ar svarīgiem un ne tik svarīgiem notikumiem un faktiem, kas pagājušās nedēļas laikā ir bijuši aktuāli modes un dzīvesstila pasaulē. Aiziet!

1.“Jacquemus” laidīs klajā drēbes suņiem. Tērpu modeļa lomā - paša dizainera taksis Tutu.

2. Puisis iztērēja vairāk nekā 30 tūkstošus dolāru, lai izskatītos pēc Deivida Bekhema. Vai varat atrast 10 atšķirības?

3. Dreiks dizainera Žana Šarla de Kastelbajaka kažokā ar rotaļu lācīšiem.

Publicitātes foto

4. Kā jums patīk “Dreamworks” jaunums? Tagad visu jauno multfilmu sākumā būs šis video.

5.“CelebTattler” veica pētījumu par šī gada ietekmīgākajām slavenībām “Google” vaicājumos. Un, spriežot pēc rezultātiem, Amberas Hērdas ielā notika svētki �
1) Ambera Hērda - 5 651 700 meklējumu mēnesī

2) Džonijs Deps - 5 565 100 meklējumu mēnesī

3) Elizabete II - 4 294 300 meklējumu mēnesī

4) Toms Breidijs (sportists un bijušais Žizeles Bundhenas vīrs) - 4 061 900 meklējumu mēnesī

5) Kima Kardašjana - 3 479 700 meklējumu mēnesī

6.“Piepūstie” apavi ir viena no šīs sezonas galvenajām tendencēm. “Adidas” visus ikoniskos modeļus — “Samba”, “Superstar”, “Stan Smith” un “Forum” — padarīja piepūstus, turklāt tie ir arī īpaši ērti.

7.“McDonald’s” Somijā un zīmols “Vain” laida klajā kolekciju, kuru iedvesmoja darbinieku formastērpi.

8.Tims Bērtons, Dženna Ortega un Kristīna Riči jaunā seriāla “Wednesday” uzņemšanas laukumā. Vai atpazini Kristīnu Riči, kura 90. gados pati spēlēja Adamsu ģimenes atvasi un šoreiz atveidoja viņas skolotāju? Seriāls, starp citu, kļuva par “Netflix” visvairāk skatīto seriālu (angļu valodā), apsteidzot “Stranger Things” ceturto sezonu. Vai tu jau to redzēji?

9. Pēc visiem strīdiem Džonijs Deps atgriezīsies pie “Karību jūras pirātu” franšīzes, par ko jau ir panākta vienošanās. Drīzumā tiks veikti ekrāna testi, un filmēšana sāksies februārī.

10. Vakar Tokijā japāņi izskrēja ielās, svinot uzvaru pār Vāciju pasaules čempionātā. Taču, tiklīdz iedegās sarkanā gaisma, cilvēki atbrīvoja brauktuvi automašīnām, skrienot atpakaļ uz ietvēm. Cik paklausīgi.

11. Tikai pēc gandrīz gadu ilgas tiesvedības kļuva zināms, ka Kima un Kanje ir oficiāli šķīrušies.

Publicitātes foto

12. Lielbritānijā tika izsolītas Elvisa Preslija lietotas apakšbikses. Sākotnējā cena bija 10 000 mārciņu, taču neviens par šo cenu tās nepirka. Lielākais piedāvājums bija tikai 5000 mārciņu.

Publicitātes foto

13. Kanje Vests apgalvo, ka bijušais ASV prezidents Donalds Tramps uz viņu kliedzis sanāksmē un sacījis, ka reperis nevarētu uzvarēt 2024. gada prezidenta vēlēšanās. Iepriekš reperis piedāvājis Trampam kļūt par viņa viceprezidentu vēlēšanu kampaņā.



Publicitātes foto

14. 26 gadus vecais kaķis Flosijs no Lielbritānijas iekļuvis Ginesa pasaules rekordu grāmatā kā vecākais savas sugas pārstāvis pasaulē

Publicitātes foto

15. Iespējams, kļuvis zināms, kurš nomainīs Danielu Kreigu jaunajā Džeimsa Bonda filmā. “The Sun” ziņoja, ka aktieris Ārons Teilors-Džonsons bijis favorīts nākamā aģenta 007 lomas atlasē, kas notika rudens sākumā. Vai varat iedomāties viņu kā Džeimsu Bondu?

16. 48 gadus vecā Keita Mosa jaunajā “Bottega Veneta” kampaņā. �

17. Heilijai Bīberei burtiski nākas noliegt grūtniecību nedaudz “izspiedušā” vēdera dēļ. Modeli acīmredzot apbēra ar minējumiem, ka viņa un Džastins gaida bērniņu, līdz viņa nolēma pielikt punktu šim jautājumam: izrādās, ka meitenei ir olnīcu cista “ābola lielumā”. Vēlreiz pierādās tas, ka šādi pieņēmumi un jautājumi ir nekorekti.

18. Visdaudzsološākais zīmols, saskaņā ar “Lyst” platformu, ir “Luar”. Ja jūs par to neko nezināt - tas ir diezgan jauns, bet jau ļoti veiksmīgs amerikāņu somu zīmols, kuru iemīļojušas tādas zvaigznes kā Džidži Hadida, Džūlija Foksa, Dua Lipa un daudzi citi.

19. Es domāju, ka zinu, ko visi modes influenceri drīz valkās. “Jimmy Choo” un “Timberland” prezentēja savu kopīgo kolekciju. Man šķiet, ka tās ir kaut kādas šausmas, ko jūs domājat?

20.Gribu atgādināt šīs sezonas galvenos svārkus. Viena no to priekšrocībām ir tā, ka tie lieliski saskan tieši ar virsdrēbēm un superīgi sader ar siltiem toņiem. Tieši tas, kas vajadzīgs! Var valkāt ar bomberiem, žaketēm un kažokiem.

21. “Xiaomi” laiduši klajā šalli ar elektrisko apsildi.
Uzņēmums atzīmē, ka šalle var sasilt līdz iepriekš noteiktai temperatūrai (38, 45 vai 50 grādi pēc Celsija) tikai trīs sekundēs.

Ierīces izmaksas Ķīnā ir 149 juaņas (aptuveni 21 USD).

Publicitātes foto


22. Īlons Masks ir paziņojis, ka viņa uzņēmums “Neuralink” tuvāko sešu mēnešu laikā sāks izmēģinājumus ar cilvēka smadzenēs implantētu mikroshēmu. Šāda eksperimenta mērķis ir pārbaudīt, vai cilvēks bez rokām spēj vadīt viedtālruni un datoru. Lūk, kā noritēja eksperimenti ar pērtiķiem.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv