© Publicitātes foto

Daudzi cilvēki naivi domā, ka modei ar viņiem nav nekāda sakara. Ka mode – tas nav nopietni. Tā ir sevis lutināšana, tas nav domāts man, un gudri cilvēki par modi neinteresējas.

Bet tā nemaz nav taisnība! Katram no mums ir tieša saistība ar to. Mēs nedzīvojam laikmetā, kad drēbes ir vajadzīgas tikai tādēļ, lai slēptu savu kailumu un nenosaltu.

Jūs varat daudz pateikt par cilvēku pēc apģērba, pat pirms viņš sāk runāt. Apģērbs var jūsos radīt pārliecību un veidot pret jums respektu, kas palīdz gan karjeras jomā, gan personīgajā dzīvē, vai arī, tieši otrādi - tas var likt cilvēkiem novērsties.

Pareizi piemeklēts apģērbs var vizuāli padarīt tevi par 5-10 gadiem jaunāku un par 5-10 kilogramiem slaidāku.

Atbilstošs apģērbs ir ieguldījums. Kā zināms, labākais ieguldījums ir ieguldījums sevī.

Apģērbs ir instruments mūsu rokās, ar kura palīdzību mēs patiešām varam mainīt savu dzīvi.

Paskatīsimies uz modes industriju no ekonomikas viedokļa. Otrais pasaules bagātāko cilvēku sarakstā (pēc Īlona Maska) ir Bernārs Arno, franču uzņēmējs, kuram pieder zīmoli “Christian Dior”, “Celine”, “Fendi”, “Louis Vuitton” un daudzi citi.

“Inditex” grupas (kurā ietilpst “Zara”, “Massimo Dutti”, “Bershka”, “Stradivarius” un citi) īpašnieks ir trešais bagātākais cilvēks Eiropā un 18. bagātākais cilvēks pasaulē.

Visi šie dati liecina par vienu - cilvēki par apģērbu tērē milzīgas summas. Mēs visi (pat tie, kas to noliedz) vēlamies izskatīties labi, neatkarīgi no tā, vai ģērbjamies “Bershka” vai “Louis Vuitton” drēbēs.

Un, lai izskatītos labi, jums ir jāizprot mode. Tas ir tas, ko mēs ar jums darīsim.

Šajā sadaļā dalīšos ar jaunumiem no modes pasaules, iepazīstināšu ar interesantiem cilvēkiem, daudz runāsim par apģērbu - ko vilkt un ko labāk nevilkt, ar ko kombinēt un galvenais - kur pirkt.

Es esmu sajūsmā, un tu?

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv