Lady Gaga nogāžas no augstiem papēžiem

© Scanpix/AP

Avangardiskā dziedātāja Lady Gaga, mēģinot kārtējo reizi pārsteigt publiku, Lielbritānijas Hītrovas lidostā slāja ar kurpēm, kam bija 25 centimetrus augsti papēži, bet izrāde viņai sanāca krietni efektīgāka, nekā domāts, jo viņa skatītāju acu priekšā nokrita.

Lady Gaga, kas bez papēžiem ir 155 centimetrus gara, šādi bija sasniegusi ievērojamu augstumu, un no tā uz grīdas nokrist ir krietni sāpīgi. Pēc kritiena viņa piecēlās un taisnā ceļā devās uz automašīnu. Laikraksts Daily Mirror ironizē, ka notikušais ir maza piezemēšanās uzmanības meklētājai.

Savukārt cits laikraksts – The Sun – vēsta, ka koncertturnejā kopā ar Lady Gaga uz skatuves, iespējams, būs redzami mirušu cilvēku ķermeņi. Dziedātāja ir sākusi sadarbību ar zinātnieku un mākslinieku Ginteru fon Hāgensu, kurš ir izstrādājis cilvēku mirstīgo atlieku mumificēšanas metodi, un viņš ir radījis Body Worlds ekspozīciju, kurā ir izmantoti īsti mirušu cilvēku ķermeņi. Lielbritānijā G. fon Hāgenss pirms astoņiem gadiem izraisīja skandālu, sarīkojot pirmo publisko līķa secēšanu pēdējo 170 gadu laikā. Viņš arī ir izveidojis savdabīgu veikalu, pa pastu piedāvājot iegādāties mirušu cilvēku ķermeņa daļas – piemēram, smēķētāja plaušas.

Lady Gaga vēlas, lai G. fon Hāgenss izstrādātu skatuves iekārtojumu, un darbiem ir jābūt pabeigtiem līdz nākamā gada martam, kad dziedātāja uzstāsies Lasvegasā. Kāds Lady Gaga draugs laikrakstam The Sun sacīja, ka dziedātājai ārkārtīgi patīkot G. fon Hāgensa darbi, turklāt viņai patīkot arī šā zinātnieka dzimtā valsts Vācija. Abi mākslinieki jau ir sazinājušies ar e–pasta starpniecību, un iespējams, ka uz jaunās skatuves atradīsies kāds no Body Worlds izstādes eksponātiem. Lady Gaga domā, ka šādi šokējoši elementi varētu labi iederēties Lasvegasas izrādē, kas būs turnejas noslēgums, jo viņa vēloties izdarīt ko tādu, ko neviens līdz šim nav darījis.

Mūzikas televīzija MTV vēsta, ka G. fon Hāgenss pagaidām nekomentē sarunas ar Lady Gaga, tomēr ir izteicis gandarījumu par iespēju ar šo mākslinieci strādāt kopā.

Atceries, kas notika...?

Dzīvesstils

Ja sapņojat par uzticīgu partneri, tad jums vajadzētu pievērst uzmanību šai personai. Cilvēki bieži sola saviem partneriem, ka viņi darīs visu viņu labā, bet cik tas ir patiesi? Daži var atteikties no karjeras mīlestības dēļ, citi aizmirst par ģimeni vai draugiem. Bet tikai vienas zodiaka zīmes pārstāvji ir patiesi gatavi atdot visu, kas viņiem ir, mīlestības dēļ.

Svarīgākais