Komentāri: Pavļuta ieraksts par prasību demisijai izraisa pamatīgu viedokļu šķelšanos

Jautrite Kļava

par noguleto vasaru kadam ir jaatbild. vieglakais sods ir plutu nemt par grekazi. bet principa valdibai ir jademisione. par cik ir lockdavns, tas ir valdibas nokdavs.

27.okt 2021 Atbildēt
Daina Freimane Kreitere

Ministra Pavļuta vietā es teiktu - labi, es aizeju. Tik daudz sists un mērcēts, nu jau pietiks. Un tad lai ārstu biedrības priekšnieks stājas Pavļuta vietā un dara. Kritizēt un lamāt ir viegli, ja pašām nav jānes atbildība. Bet es domāju, ka ārstu biedrībai nepatika mobilizācija - tad daudziem būtu jāiesaistās, kuri notiekošo labprāt no malas noskatās.

27.okt 2021 Atbildēt
Varis Akotiņš

Jūs attaisnojat Pavļuta zagšanu?Vakcinācijas birojs ar augstām algām bez seguma,reklāmas pasākumi bez zeguma,gultas par miljoniem kuru nav.

27.okt 2021 Atbildēt
Mia

Protams, protams, aiztrenksim arii zobaarstus un ginekologus uz apmaaciibaam, kaa kopt covid slimniekus. Nepoteetie, mirstoshie pensionaari nomirs taapat, un peec ziemas nu tiks saak birt hroniskie pacienti un veezhi 3.-4.stadijaas, jo pat privaatajaas iestaadees par naudu vairs nebuus iespeejams kaut ko diagnosticeet, ja pluutiiksnis realizees savu lielisko mobilizaacijas plaanu. Veel visi tie, kuriem jaaoperee kaads siikums, pa ziemu kljuus par invaliidiem, jo pat par naudu vairs nevarees neko izopereet un siikums kljuus par hronisku probleemu vai invaliditaati

27.okt 2021 Atbildēt
Janis Dreijers atbilde Mia

Jā un tas viena stulba kovid vārdā kur nav vispār racionālas ne atbildes kā tas viss tur sakrīt. Cits vairs vispār neeksistē liekas. Citu ne slimību nav ne problēmu nav ne infekcviju nav. tikai viens kovids. Pareizi. Un kas tad to visu dara tā ka izšauj visus medicīnai atvelētos resursus uz vienu kovid? Protams ka VM un Kariņš. Un kapēc Kariņš neatkāpjas?

27.okt 2021 Atbildēt
Marcis atbilde Janis Dreijers

Un par visu ministru kabinetu atbild tikai premjers,kas ir pilniga nulle.

27.okt 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Bet man po...

27.okt 2021 Atbildēt
Vitalij Nartish

Cilveeka naivums-tuliit samainiisim sliktu onkuli pret labu onkuli!!!!!! Ja tauta tieshaam taa domaa,tad taa ir stulba tauta!!!!!!

27.okt 2021 Atbildēt
Reds

Visiem kurs atbalata so mures bajaru tautaruna.nra.lv/palidzi/36186...sat-arstesanu/

27.okt 2021 Atbildēt

Komentēt