Bēru ceremonijā atdzīvojas par mirušu pasludināts bērns

© unsplash.com

Brazīlijā bēru ceremonijas laikā noticis kaut kas prātam neaptverams - zārkā pamodies par mirušu pasludināts bērns, ziņo "The Sun".

Sērojošie radinieki bija šokā, kad atvadu laikā, guļot atvērtā zārkā, deviņus mēnešus vecais mazulis pēkšņi cieši satvēra kādu ģimenes locekļa pirkstu.

Radinieki palika mēmi, kad redzēja, ka mazā Kiara Krisleina de Moura dos Santosa sāk kustināt rokas.

Viņas tēva emocijas no skumjām strauji pārauga lielā priekā, jo viņa meita bija dzīva. Diemžēl tēva prieks bija īss, jo neilgi pēc tam Kiara otro reizi devās mūžībā, šoreiz uz visiem laikiem. “Mēs jau bijām sagrauti. Tad parādījās neliela cerība, bet tad tā izgaisa," stāsta mirušā bērna tēvs.

Kā izrādās, tad deviņus mēnešus vecā meitenīte 19. oktobrī tika steidzami nogādāta slimnīcā. Ārsti apstiprināja, ka mazulim nav pulsa un viņš neelpo. Meitenīte slimnīcā atradās pavisam neilgu laiku, kad medicīnas speciālisti viņu pasludināja par mirušu. Lai arī pastāvēja dažādas netipiskas pazīmes, piemēram, meitenītes ķermenī pat pēc sešām līdz astoņām stundām, kad viņa tika pasludināta par mirušu, nebija iestājies stingums, ārsti tāpat uzsvēra, ka bērns ir miris. Vecāki teju tūlītēji nolēma, ka nav nepieciešams gaidīt un bēres jārīko tūlīt, kuru laikā bērns pamodās.

Šobrīd notiek notikušā izmeklēšana, lai noskaidrotu kā ārsti pieļāva šādu rupju kļūdu.