Komentāri: Covid-19: topošā mediķe atklāj, kas šobrīd notiek Latvijas slimnīcās

Santa Ezeriņa

Labi, man nav šaubu, ka ar drakoniskajiem mēriem valdība piespiedīs vairāk nekā 70% vakcinēties. Ko darīs ar pārējiem? Liks mierā? Vai darīs visu, lai padarītu viņu dzīvi neciešamu un piespiestu nākamā gada laikā vakcinēties arī pārējiem gandrīz visiem? Un pēc tam atlikušajam procentam? Vai tad liks mierā vakcinētos? Vai spiedīs trešo un ceturto poti pēc tās pašas shēmas? Kas uzspiests divreiz, to var uzspiest trīsreiz, četrreiz, piecreiz. Vai sabiedrība beidzot uzsprāgs pret to? Vai pakļausies un tiks salauzta galīgi? Jeb paliks kaut kādā formātā 80% vakcinētie 20% nevakcinētie, kur nevakcinētie bez tiesībām, ēnu ekonomikā un vainīgi par visu. Esmu zaudējis jebkādu uzticību un cieņu pret Eiropas Savienību. Ja kaut kas tāds ir iespējams Eiropas Savienībā, kas pārkāpj visus Eiropas Savienības principus, tiesības un normas, tad Eiropas Savienībai manās acīs nav nekādas morālas autoritātes. Nosodīt un draudēt Polijai un Ungārijai ar

sankcijām, bet pievērt acis uz visu, kas notiek cilvēktiesībās sakarā ar vakcīnu uzspiešanu, tas ir Eiropas Savienības morālais fiasko. Ne tikai manās, bet miljoniem eiropiešu acīs. Vai arī Eiropas Savienība tomēr iejauksies pret lielākajām Kariņa/Levita režīma pārmērībām? Jeb visur turpmāk būs pošu režīms ar QR kodiem? Jeb sacelšanās Eiropā, kas noslauka šo vakcinatoru režīmu? Līdz kaut kam mums ir jāmēģina izdzīvot.

20.okt 2021 Atbildēt
Anda Dreimane

ES brūk..sistēma visā pasaulē brūk ..process neatgriezenisks ..pa to vidu izdzīvos ,kas laicīgi šo sapratīs..

20.okt 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva

+++

20.okt 2021 Atbildēt
Jānis

Ļoti pareiza doma. Visam piekrītu. Jo ir jau valstis kur visas zaļās pases tiek anulētas, ja netiek veikts trešais dūriens. Viņi laikam tā arī grib 1-2-3......7-8 nu tu esi brīvs. Āmen!

20.okt 2021 Atbildēt
Juris

Ne viens mēris vēstures gaitā nekad nav bijis uz tik neierobežotu palikšanu, kā šitais mēģenēs dzemdinātais. Un cīņa ar to arī ir jocīga, lai neteiktu ko vairāk. It kā cīnās ar to bacili, bet rezultātā visi viņa paveidi brīvi klejo pa pasauli. Arī nosakot ierobežojumus, tīšā prātā piespiež iedzīvotājus masveidā drūzmēties visos veikalos. Četras nedēļas, pie tam iestājoties aukstam laikam, kas tik cilvēkiem nav nepieciešams. Un šodien lemj, bet rīt stāsies spēkā. To var tikai apzīmēt ar valdības mērķtiecīgu rīcību saslimšanas palielināšanai.

20.okt 2021 Atbildēt
Ilga

Neviens jau necīnās. Tā vietā, lai izstrādātu zāles ārstēšanai, ko dot slimajiem, izgudro vakcīnas tiem, kas neslimo. Ierobežojumus (vismaz pie mums) atklāti nosaka nevakcinēto sodīšanai un piespiešanai, bet ne vīrusa samazināšanai.

20.okt 2021 Atbildēt
Anda Dreimane

šitādus tekstus dikti publisko....BET...kur paliek valdība sun spečuku teksti par blakņu slimniekiem?par mirušajiempēc vakcīnas?...kur teksti plaši izsludināti ,ka vakcinētie ir lipināt

aji un smagi slimo un pilnas slimnīcas ar viņiem ?.....un ..nevajag testēt ar pozitīviem testiem visus ...nevajag taisīt specmelus uz saslimušajiem ....to jau tā stulbā jaunā mediķe nejēdz..iegrūda piķi stulbenei un raksta ko vajag ..

20.okt 2021 Atbildēt
Anda Dreimane

Tā čiepa neko nezin par vakcīnu...vakar lasīju kāda zinātnieka atziņu,ka no vakcīnas ir mirušo daudz vairāk nekā no vīrusa....ši čiepa taču neko nerubi...ka vakcīna nevienu neglābj..neviens nav paglābts no vakcīnas ..neviens ...mirst tāpat...slimo tāpat...un ...kā tad ir?..vai nav tā ka nevakcinētos piebeigs ar špricīti speciālu?....sak ...baidīšania?...it kā tā kā tā esot..varētu izārstēt ,bet?....esot speczāles ar kurām piebeidz...bez žēlastības...čiepa nerubī šito?..Marina gan rubī ,kas tur notiek .

20.okt 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Baismīgi.

20.okt 2021 Atbildēt
Horācija Apšulapa

"... būs šādi" arī vakcinētajiem! Dakterīt, nav ko te nodarboties ar demagoģiju! Ej strādā un saņem savu divreiz lielāko aldziņu.

20.okt 2021 Atbildēt
Mārtiņš Goldbergs

Cilvēki, komentāros Jūs mani nebeidzat pārsteigt! Varbūt ticat arī kad zeme ir plakana? Vai kad starp mums dzīvo ciplanētieši? Palasiet lūdzu vēsturi, kad un kapēc vakcīnas tika izmantotas. Tagad visu slikto cenšas piesiet vakcīnai, to mazo procentu kas pielīdzināms tam ka Jūs tik pat labi var notriekt auto vai ķieģelis uzkrist uz galvas uzpūšat par pasaules lielāko problēmu. Ejiet dzīvot mežā! Problēmu tur nebūs! Dzīvojot kopā ar pārējiem nevakcinētie apdraud citus, protams ka būs sankcijas!

20.okt 2021 Atbildēt
Ventuks

Baaac.... vismaz viena saprāta balss šajos komentāros! Lasot pārējos komentārus, paliek ļoti neomulīgi par to, ka Latvijā ir ārkārtīgi daudz cilvēku, kuru spriestspējas ir .... pareizāk sakot to nav. Un tas ir ļoti bēdīgi.

20.okt 2021 Atbildēt
Vitalij Nartish

Tad tu slikti lasiji to veesturi-vakciinas gaajushas paarbaudes 10-15 gadus! Virusologi,epideemijas laikaa aizliedz vakcineeties! Teoreetiski pienemts,ka vakciina pasargaa no saslimshanas,bet praktiski nee,un pie tam daudz komplikaaciju! Taatad ,sanaak,ka tomeer tu tici,ka zeme plakana!!!!!!!

20.okt 2021 Atbildēt
Gunita Āboliņa Dzimusi Zomerfelde

Ka var nesaprast, ari potetie slimo ar kovidu ,ta ka potetie parnesa kovidu tapat ka nepotetie. Ka var but tik aptauretam?

21.okt 2021 Atbildēt
Sergejs Sergio Kalinovskis

Mudafonetaja ,nav taisniba!!!

20.okt 2021 Atbildēt
Sergejs Sergio Kalinovskis

Dezinformacija - lai tikai iebiedētu tautu!!! Es tadus uz mieta sēdinātu!!!

20.okt 2021 Atbildēt
Elita Elita

Bet vai raksta autors ir bijis Gaiļezerā, onkoloģiskajā nodaļā!?Es esmu bijusi pati, tādēļ varu runāt! Vai ziniet cik audzēju tiek griezts 1dienā?!Vai esat dzirdējis šos vaidus? Vai esat redzējis izmisušu cilvēku,kad viņam uzstāda diagnozi ļaundabīgs audzējs! Vai esat redzējis un ieklausījies viņu bērnu, vecāku izmisumā, kad jāsavāc tūkstošiem eiro, jo valstij NAV LĪDZEKĻU! Vai esat bijis paliatīvās aprūpes nodaļā, kur mocās un sāpēs smok vēža nomocītie?... par ko jūs te rakstāt?

Piekrītu, nav laba šī situācija, bet par onkoloģiju neviens nešausminās(agrāk to vispār slēpa, kā spitālīgo), jo onkoloģijas slimnieki raud spilvenā un cieš tāpat nenormālas sāpes un lūdz Dievu, ja nevar dziedināt, lai palīdz ātrāk aiziet, jo ir kad arī morfijs pat nelīdz!.... Un eitanāzija mūsu valstī ir aizliegta.Tkai nezin kādēļ valsts ierēdņi nekad nesadzird onkoloģijas bezcerīgo slimnieku vaidus! Mana mamma nemira no onkoloģijas, bet no trombiem plaušās(tad vēl nebija Covid), lūdzu reanimācijā, dariet kko, jo mamma tver pēc gaisa, nevar paelpot un asaras rit pār vaigiem, arī es neko nevaru palīdzēt, tad medmāsa, bez emocijām,ar pilnīgi mierīgu mīmiku man atbildēja,... NEUZTRAUCATIES, VIŅAI TIKAI NEDAUDZ VĒL ATLICIS PAMOCĪTIES!.... es neatvadījusies no mammas, šoka stāvoklī atrados uz ielas sēžot un bezspēcībā raudot, no tā cinisma! Saprotu, ka tā medpersonālam ir ikdiena, tādu mirstošu un smokošu ir tūkstošiem,BET MAN TĀ BIJ MAMMA, VIENĪGĀ MAMMA UZ PASAULES!

20.okt 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva

+++ Kā jau minēju vienas medmāsas atstāstīto.Covid nodaļa salīdzinājumā ar onkoloģisko ir atvaļinājums.

20.okt 2021 Atbildēt
Aivars Andersons

Pamācībā par masku valkāšanu bija teikts, ka nekādā gadījumā neaiztikt masku ar rokām, tikai aiz saitītēm. Taču nepateica par sekām, ja nepareizi lietosi. Sekas ir pieslēgšana pie elpošanas ierīcēm, kas protams ir ļoti nelabvēlīgi, par ko liecina prakse.Plaušas ir jau sabojātas.

21.okt 2021 Atbildēt
Aivars Andersons

Saņurcītās un mitrās maskas bojā veselību, labāk ir elpot svaigu gaisu un ievērot citus piesardzības veidus, bet galvenais iztikt bez mājsēdēm un pievērsties veselīgam dzīves veidam - kustēties svaigā gaisā..

21.okt 2021 Atbildēt
Aivars Andersons

Par masku kaitīgumu kādreiz gripas sezonas laikā brīdināja ārsti.

21.okt 2021 Atbildēt

Komentēt