Agri vai vēlu, neatkarīgi no tā, cik prasmīgi un ambiciozi darbojaties virtuvē, kādreiz pietrūks laika vai naudas un galu galā pagatavosiet vakariņas no konserviem kā vienīgo resursu. Un tad patiešām var pateikt, kurš ir profesionālis un kurš nav, raksta professionalsecrets.com.
Šis ir īpaši lolots projekts, jo sniedz būtisku ieguldījumu bērnu prasmju attīstīšanā, sākot jau no sēklu iesēšanas un beidzot ar izaudzētās produkcijas nokļūšanu veikala plauktā.
Līdzās pelēkajiem zirņiem Ziemassvētku galdā jābūt arī pupiņām. Senos laikos cilvēki pupas esot ēduši sausas un vārītas. Ja vēl gaļa un kāds taukumiņš klāt – tad pavisam labi. Šodien meklējam interesantākus veidus, kā pagatavot daudzkrāsainās pupas un pupiņas, kas audzētas tepat Latvijā vai mērojušas tālu ceļu no citām zemēm. Pasaulē ik gadu izaudzē ap 20 miljoniem tonnu pupiņu. Kādu puskilogramu no tām Ziemassvētkos un Vecgada vakarā, iespējams, pieveiks arī vidējā latviešu ģimene.
Ātrāk tikt vaļā no tauku riepas ap vidukli palīdz ne vien vingrošana un racionāla ēdienkartes plānošana, bet līdztekus tam arī pārdomāta brokastu ēdienu izvēle, vēsta Popsugar.
Kas iznāk no ķirbja un kafijas pupiņas dueta? Vai eksotiskais mango var papildināt iecienīto karsto šokolādi? Un kā senas Eiropas tradīcijas rod jaunas izpausmes kafijas krūzē? No 7. oktobra “Narvesen” tirdzniecības vietās pieejami jauni, oriģināli karstie dzērieni sildošiem, pikantiem un aizraujošiem garšas piedzīvojumiem. Kādas tad ir rudens garšu tendences karstajos dzērienos?
Lielbritānijā no smagās automašīnas nozagti vairāki tūkstoši "Heinz" pupiņu skārdeņu, kamēr tās vadītājs bija iesnaudies, vēsta britu laikraksts "The Guardian".