No smagās automašīnas nozog tūkstošiem "Heinz" pupiņu skārdeņu

© Scanpix

Lielbritānijā no smagās automašīnas nozagti vairāki tūkstoši "Heinz" pupiņu skārdeņu, kamēr tās vadītājs bija iesnaudies, vēsta britu laikraksts "The Guardian".

Pavisam tika nozagtas 6400 skārdenes "Heinz" pupiņu ar cīsiņiem. Zagļi baltajā "Scania" markas mašīnā bija izgriezuši lielu caurumu, apstiprināja policija.

Zādzība notika A441 šosejas malā, Kukhilā, Vusteršīras grāfistē, kur vadītājs to bija novietojis, lai atpūstos.

Laikā no pirmdienas plkst.20.45 līdz otrdienas plkst.5.30 tika nozagts viens pilns preču pārvadāšanai paredzētais paliktnis ar visiem uz tā esošajiem labumiem, kā arī daļa no otra.

"Policija aicina atsaukties cilvēkus, kam ir kāda informācija par šo gadījumu, it īpaši par mēģinājumiem aizdomīgos apstākļos pārdot lielu daudzumu "Heinz" pupiņu," sacīja policijas pārstāvis.

Pasaulē

Cilvēki ASV, Vācijā, Polijā un daudzās citās valstīs ir brīvprātīgi veltījuši savu laiku un talantus, lai atbalstītu “United24”, Ukrainas oficiālo līdzekļu vākšanas platformu, izveidojot Ukrainas pieminekļus kā unikālus lego komplektus. Šie komplekti nav pieejami iegādei - tos var laimēt tikai izlozē, ziedojot 24 ASV dolārus vai vairāk uzņēmumam “United24”, kas ar ziedojumiem palīdz atjaunot sagrautās struktūras Ukrainā. Ar stāstu dalās CNN.

Svarīgākais