Tirgum ir jābūt vietai, kur savu produkciju piedāvā zemnieki un mājražotāji, un rūpnieciski ražotiem produktiem un precēm tirgus piedāvātajā produkcijas klāstā pakāpeniski būtu jāsamazinās, uzskata SIA Cēsu tirgus valdes
priekšsēdētājs Māris Bērziņš.
«Pēdējos pāris gadus Latvijas iedzīvotāji tērēja vairāk nekā pelnīja, tāpēc ekonomiskās krīzes laiks ir kā zināms pieturas punkts, lai iemācītos domāt mazliet citās kategorijās,» saka SEB bankas Cēsu filiāles un Vidzemes reģiona pārvaldnieks Aleksandrs Bimbirulis.
Kad ziemā sāp kakls vai tuvojas gripa, visbiežāk sniedzamies pēc medus burciņas un ķiploku virtenes – dabiskajiem produktiem, kas dziedē jau gadsimtiem.
Kompetence, elastība, pieredze un kvalitāte – šie raksturlielumi ir svarīgi ikvienam uzņēmumam, kurš vēlas kļūt par nopietnu spēlētāju kādas nozares tirgū.