Atklāj 6 veidus, kā dārzeņus padarīt garšīgākus

© pexels.com

Uztura speciāliste Anna Rozīte sociālajā vietnē Instagram dalījusies ar padomiem, kā uzturā iekļaut vairāk dārzeņus, tos padarot garšīgākus.

1. Izmēģiniet dažādas garšvielas pievienot svaigiem vai termiski apstrādātiem dārzeņiem.

2. Uzkaisi nedaudz cietā siera.

3. Sautētiem dārzeņiem var pielikt nedaudz citrona sulas.

4. Mērcē svaigus sagrieztus dārzeņus kādā paštaisītā mērcītē (jogurts + garšvielas vai turku zirņu humuss, vai avokado gvakamole).

5. Pildi dārzeņus ar graudaugiem vai gaļu (piemēram, pildītas paprikas vai kāpostu tīteņi, cukini laiviņas utt.)

6. Krāsnī ceptus dārzeņus var pārliet ar olu.

View this post on Instagram

A post shared by Anna Rozite ❤️ (@rozite)

Virtuvē

Zupa gadsimtiem ilgi ir bijusi virtuves sastāvdaļa visā pasaulē, kas saistās ar siltumu un mājīgumu katrā bļodā. Neatkarīgi no tā, vai tā ir bagātīga, krēmīga biezzupa, sātīgs dārzeņu maisījums vai dzidrs, smaržīgs buljons, zupa ir atrodama katrā kultūrā un gadalaikā, pielāgojoties visām jūsu rīcībā esošajām sastāvdaļām. Kā šo ēdienu padarīt vēl labāku, raksta “realsimple”.

Svarīgākais