Svētdiena, 12.maijs

redeem Ina, Ināra, Inārs, Valija

arrow_downwardPasaules čempionāts hokejā 2012

Šovakar pulksten 19:30 Arēnā Rīga Latvijas hokeja valstsvienība galvenā trenera Teda Nolana vadībā aizvadīs pirmo no divām paredzētajām pārbaudes spēlēm ar Krievijas izlases otro sastāvu.
8.nov 2013 Portāls Sportacentrs.com
Šodien Latvijas hokeja izlase uz „Arēna Rīga” ledus aizvada savu trešo treniņu pirms pārbaudes spēlēm pret Krievijas izlasi un pirmo kopā ar Rīgas "Dinamo" pārstāvjiem. Pēc treniņa izlases treneris Teds Nolans portālam Sportacentrs.com atzina, ka sastāvs rītdienas spēlē būs gandrīz identisks šodien treniņā iemēģinātajam.
7.nov 2013 Portāls Sportacentrs.com
Krievijas otrās izlases galvenais treneris Valērijs Bragins izvēlējies sastāvu 8. un 9.novembrī paredzētajām spēlēm ar Latvijas hokeja valstsvienību, Sportacentrs.com pavēstīja Latvijas Hokeja federācijas (LHF) preses sekretārs Māris Gorbunovs.
7.nov 2013 Portāls Sportacentrs.com
"Forši, pavisam citādi nekā trenēties trijata vai četratā. Bija prieks patrenēties kopā ar komandu, sapratu, ka esmu diezgan labā kondīcijā. Būtībā esmu gatavs beidzot arī sākt sezonu," pēc Latvijas hokeja izlases pirmā treniņa teica vārtsargs Edgars Masaļskis, kurš joprojām atrodas darba meklējumos.
6.nov 2013 Portāls Sportacentrs.com
Pirmo ledus treniņu gatavojoties nedēļas nogalē gaidāmajām pārbaudes spēlēm ar Krievijas valstsvienību, šodien Volvo ledus hallē aizvadīja Latvijas izlase. Uz ledus bija gandrīz visi uz izlasi aicinātie hokejisti, izņemot Rīgas "Dinamo" spēlētājus.
5.nov 2013 Portāls Sportacentrs.com
Artūrs Irbe šodien Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidentam Kirovam Lipmanam iesniedzis savu atlūgumu un turpmāk vairs nepildīs pienākumus kā valstsvienības galvenā trenera Teda Nolana asistents.
10.okt 2013 Portāls Sportacentrs.com
Aizvadītajā nedēļā Rīgā ieradās Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Teds Nolans. Sestdienas pievakarē hokeja speciālists tikās ar medijiem, lai dalītos iespaidos par redzēto divās spēlēs ar Rīgas „Dinamo” komandas piedalīšanos, kā arī pastāstītu par izlases gatavošanās plāniem Soču olimpiskajām spēlēm.
23.sep 2013 Portāls Sportacentrs.com
Latvijas Hokeja federācija ir oficiāli pieteikusies uz 2018.gada pasaules hokeja čempionāta rīkošanu, vēsta Starptautiskās hokeja federācijas (IIHF) mājaslapa. Otra kandidāte, kas ir iesniegusi oficiālu pieteikumu, ir Dānija.
20.sep 2013 Portāls Sportacentrs.com
Starptautiskā Hokeja federācija publiskojusi 2014.gada pasaules hokeja čempionāta kalendāru. Latvijas hokejisti turnīru sāks 2014.gada 10.maijā, kad pretiniekos būs Somijas valstsvienība.
5.sep 2013 Portāls Sportacentrs.com
Olimpiskajam turnīram Sočos kandidēs 53 hokejisti: seši vārtsargi, 18 aizsargi un 29 uzbrucēji, piektdien, 30. augustā, paziņoja Latvijas vīriešu hokeja valstsvienības galvenais treneris Teds Nolans. Latvijas pretinieki C apakšgrupā būs Čehijas, Zviedrijas un Šveices hokejisti.
30.aug 2013 Portāls Sportacentrs.com
Latvijas vīriešu hokeja izlasei pirms 2014.gada Soču olimpiskajām spēlēm paredzētas sešas pārbaudes spēles, no kurām trīs mūsējie aizvadīs pret Krievijas valstsvienību, vēsta Latvijas Hokeja federācija.
23.aug 2013 Portāls Sportacentrs.com
Aizsaulē aizgājušais Ulvis Katlaps bija viens no pašiem inteliģentākajiem Latvijas hokejistiem, uzskata aģentūras LETA aptaujātie spēlētāja laikabiedri.
22.aug 2013 Portāls Sportacentrs.com
«Comedy Club» desmitgades svinības apciemoja daudzi pie mums un kaimiņos slaveni ļaudis, taču Jevgeņija Malkina parādīšanās izraisīja īstu sensāciju – viens no pasaulē labākajiem hokejistiem uz pasākumu Jūrmalā atnāca ar kādu glītu blondīni, turklāt nekādi nevēlējās ar viņu tapt iemūžināts vienā kadrā.
9.aug 2013 Sandris Vanzovičs
Latvijas Hokeja federācijas (LHF) valde nolēmusi, ka Kanādas hokeja speciālistam Tedam Nolanam ir jāturpina darbs ar Latvijas hokeja valstsvienību. Līgums ar treneri ir spēkā līdz 2014. gada pasaules čempionāta beigām.
8.jūl 2013 Portāls Sportacentrs.com
Bijušais hokeja kluba Rīgas "Dinamo", tagad Doņeckas "Donbass" vārtsargu treneris Sergejs Naumovs intervijā "Sporta Avīzei" atzinis, ka priecājas par Kristera Gudļevska sniegumu pasaules čempionātā, tomēr viņam vēl būšot jāpierāda, ka šajā līmenī viņš spēj spēlēt, un darīt to stabili.
18.jun 2013 Portāls Sportacentrs.com
Šodien notika Latvijas Hokeja federācijas valdes sēde, kurā tika vērtēts arī Latvijas hokeja izlases starts pasaules čempionātā, tostarp runāts par treneru darbu.
5.jun 2013 Portāls Sportacentrs.com
Rīt Latvijas hokeja izlases ģenerālmenedžeris Māris Baldonieks sniegs atskaiti par aizvadīto pasaules čempionātu, un pēc tam federācijas valde lems par galvenā trenera Teda Nolana paturēšanu amatā.
4.jun 2013 Portāls Sportacentrs.com
Latvijas hokeja valstsvienības galvenais treneris Teds Nolans intervijā "Sporta Avīzei" atklājis, ka, neskatoties uz sarežģīto sagatavošanās ciklu, viņš ir pateicīgs spēlētājiem par parādīto sniegumu pasaules hokeja čempionātā Zviedrijā un Somijā.
21.mai 2013 Portāls Sportacentrs.com
Piedāvājam nelielu fragmentu no Sporta Avīze + lielās sarunas ar Latvijas izlases vārtsargu Kristeru Gudļevski, kurš pasaules čempionātā Helsinkos tikai 20 gadu vecumā kļuva par Latvijas izlases pirmo vārtsargu.
20.mai 2013 Portāls Sportacentrs.com
Latvijas hokeja valstsvienība 2014. gada Pasaules čempionāta B grupā sacentīsies ar Somiju, Krieviju, ASV, Šveici, Vāciju, Baltkrieviju un Kazahstānu. Turnīrs risināsies Baltkrievijas galvaspilsētā Minskā.
20.mai 2013 Portāls Sportacentrs.com