Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_downwardPasaules čempionāts hokejā 2012

Latvijas hokeja izlase rīt "Volvo" ledus hallē uzsāks gatavošanos savām ceturtajām olimpiskajām spēlēm pēc kārtas. Pirmajos treniņos vārtsargu trūkuma dēļ izlasei pievienosies Henrijs Ančs un Imants Legzda, vēsta Latvijas Hokeja federācija.
31.jan 2014 Portāls Sportacentrs.com
Organizatorisku problēmu dēļ visas pārbaudes spēles, tai skaitā Latvijas hokeja valstsvienībai paredzētās, Sočos pirms ziemas olimpiskajām spēlēm atceltas, otrdien ziņo laikraksts "Diena".
28.jan 2014 Portāls Sportacentrs.com
Svētdien vairāku Eiropas valstu hokeja laukumos spēles aizvadīja Latvijas sportistu pārstāvētās komandas.
20.jan 2014 Portāls Sportacentrs.com
Latvijas izlases vārtsargs Edgars Masaļskis (33) šosezon beidzot ticis pie līguma. Viņš vienojies ar Slovākijas spēcīgākās līgas vienību "HK Poprad", kurā spēlē arī latviešu uzbrucējs Juris Štāls.
16.jan 2014 Portāls Sportacentrs.com
Latvijas hokeja izlase gatavošanos Soču olimpiskajām spēlēm uzsāks februāra pirmajā dienā „Volvo SC” ledus hallē, kurā aizvadīs piecu dienu treniņnometni.
14.jan 2014 Portāls Sportacentrs.com
AHL kluba Sirakūzu "Crunch" vārtsargs Kristers Gudļevskis vakar tika iekļauts Latvijas hokeja izlases sastāvā olimpiskajām spēlēm, tiesa, sarunā ar Boltprospects.com pārstāvjiem atzinis, ka pagaidām galveno uzmanību pievērš šobrīd notiekošajam klubā, bet olimpiādei savas domas veltīs vēlāk, kad būs pienācis īstais laiks.
8.jan 2014 Portāls Sportacentrs.com
„Diskusijas par sastāva komplektāciju nebija vienas dienas jautājums. Būtiskākais bija izvēlēties pareizos cilvēkus, lai izveidotu labu komandu, kas ne vienmēr nozīmē meistarīgāko spēlētāju iekļaušanu sastāvā,” pēc Latvijas izlases sastāva nosaukšanas saka Latvijas izlases galvenais treneris Teds Nolans.
8.jan 2014 Portāls Sportacentrs.com
Strauji tuvojoties noteiktajam beigu termiņam, sastāvu Soču ziemas olimpiskajām spēlēm nosaukušas Somijas, Slovākijas, Norvēģijas un Austrijas hokeja izlases.
7.jan 2014 Portāls Sportacentrs.com
Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Teds Nolans ir paziņojis sastāvu februārī gaidāmajām Soču ziemas olimpiskajām spēlēm, vēsta Latvijas Hokeja federācija.
7.jan 2014 Portāls Sportacentrs.com
Aizsargs Sandis Ozoliņš pārstāvēs Latvijas hokeja izlasi februārī gaidāmajās Soču olimpiskajās spēlēs, liecina aģentūras LET Arīcībā esošā informācija.
7.jan 2014 Portāls Sportacentrs.com
Amerikas Savienotās Valstis nosaukušas 25 hokejistus, kas piedalīsies olimpiskajās spēlēs Sočos.
2.jan 2014 Portāls Sportacentrs.com
"Protams, ka viņš Olimpiādē spēlēs. Man par to nav šaubu. Man pietiek ar sarunu, kas mums bija pēc kvalifikācijas turnīra. Es viņam ļoti ticu, un viņš ļoti tic man," Lipmans piektdien izteicās sarunā ar medijiem. "Publiski viņš negrib spēlēšanu pirms laika apstiprināt, taču man kā federācijas prezidentam par to nav šaubu."
21.dec 2013 Portāls Sportacentrs.com
Šovakar 20:30 Latvijas hokeja izlase aizvadīs savu otro pārbaudes spēli pret Vācijas valstsvienību, kura vakar tika pieveikta pēcspēles metienos ar 4:3.
18.dec 2013 Portāls Sportacentrs.com
Pēc Latvijas hokeja izlases pārbaudes spēles ar Vācijas valstsvienību iespaidos par spēli dalījās mūsu komandas vārtsargs Edgars Masaļskis. Latvijas izlases pirmais numurs joprojām ir bez kluba, taču apstiprina, ka tuvākajā laikā kaut kas mainīsies.
18.dec 2013 Portāls Sportacentrs.com
Latvijas Hokeja federācijas (LHF) valde šodien oficiali nolēmusi apmierināt līdzšinejā izlases trenera Artūra Irbes lūgumu un pārtraukt visas juridiskās attiecības, kas saistītas ar Artūra Irbes darbu Latvijas hokeja valstsvienībā, vēsta LHF.
13.nov 2013 Portāls Sportacentrs.com
Fragments no šodien "Sporta Avīzē" publicētās intervijas ar Latvijas jauno hokeja vārtsargu Elvi Merzļikinu (19), kurš šoruden pirmo reizi tika uzaicināts uz Latvijas izlasi.
12.nov 2013 Portāls Sportacentrs.com
Latvijas valstsvienības uzbrucējs Jānis Sprukts, kurš, pārstāvot Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) klubu Jaroslavļas "Lokomotiv", guva nopietnu savainojumu, laukumā varētu atgriezties agrāk nekā iepriekš prognozēts, vēsta krievu mediji.
11.nov 2013 Portāls Sportacentrs.com
Latvijas hokeja valstsvienības vārtsargs Edgars Masaļskis sestdien notikušajā pārbaudes spēlē pret Krievijas otro izlasi guvis smadzeņu satricinājumu, kas liegs iziet uz ledus tuvākās pāris nedēļas, vēsta ziņu aģentūra LETA.
10.nov 2013 Portāls Sportacentrs.com
Laika posmā no 37. līdz 52. minūtei vārtus gūstot Kasparam Daugaviņam, Kristapam Sotniekam un Kasparam Saulietim, Latvijas valstsvienība hokejā atspēlējās, taču pēcspēles metienos ar 3:4 piekāpās Krievijas izlasei.
9.nov 2013 Portāls Sportacentrs.com
Artūram Kuldam vairākumā atklājot rezultātu un Mārtiņam Karsumam un Mikam Indrašim otrās trešdaļas ievadā izceļoties ar 41 sekundes intervālu, šovakar Latvijas valstsvienība pārbaudes spēlē ar 4:1 savā laukumā pieveica Krievijas hokejistus.
8.nov 2013 Portāls Sportacentrs.com