Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_downwardPasaules čempionāts hokejā 2012

photo_camera
Vakar noslēdzās olimpiskās kvalifikācijas turnīrs hokeja, kurā diemžēl Latvijas hokeja izlase neizcīnīja olimpisko ceļazīmi. Lai gan arī šoreiz lielākā uzmanība bija jāpievērš notikumiem laukumā, līdzjutēju uzmanību piesaistīja kādi drosmīgi jaunieši, kuri nekautrējās ironizēt par Latvijas hokeja federācijas prezidentu Kirovu Lipmanu.
5.sep 2016 Portāls nra.lv
Sākusi ar graujošu uzvaru pret austriešiem, šovakar Latvijas izlase 2018. gada olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā tiksies ar grupas vājāko komandu Japānu, kura pirmajā mačā bija bezpalīdzīga pret vāciešiem. Pirmais iemetiens pulksten 19:30.
2.sep 2016 Portāls Sportacentrs.com
2018. gada olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīru, kurā četru komandu konkurencē tiks sadalīta viena ceļazīme uz Dienvidkoreju, šovakar sāks Latvijas valstsvienība. Uzbrucēju virknējumi un aizsargu pāri zināmi, taču kā treneri Haralds Vasiļjevs un Ēriks Miļuns grasās izmantot trīs vārtsargus - Edgaru Masaļski, Kristeru Gudļevski un Elvi Merzļikinu?
1.sep 2016 Portāls Sportacentrs.com
Latvijas izlase hokejā šodien sāks ceļu pretī ceļazīmei uz 2018. gada olimpiskajām spēlēm. Pirmā pretiniece ir Austrija, kuras vadošajā virknējumā ir divi Nacionālās hokeja līgas uzbrucēji, taču trūkst pirmā vārtsarga. Sākums pulksten 19:30.
1.sep 2016 Portāls Sportacentrs.com
Portāls sportacentrs.com piedāvā Haralda Vasiļjeva, Mārtiņa Dizerkala un Roberta Bukarta pēcspēles komantāru pēc Latvijas izlases zaudējuma Dānijas valstsvienībai.
31.aug 2016 Portāls Sportacentrs.com
Vienīgo pārbaudes maču pirms 2018. gada olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra aizvadīs Latvijas valstsvienība, kuras vārtus duelī pret Dāniju sargās gan Kristers Gudļevskis, gan Edgars Masaļskis.
30.aug 2016 Portāls Sportacentrs.com
Vienīgo pārbaudes spēli pirms 2018. gada olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra, kas sāksies pēc divām dienām, aizvadīs galvenā trenera Haralda Vasiļjeva vadītā Latvijas izlase, kas pulksten 19:30 tiksies ar dāņiem.
30.aug 2016 Portāls Sportacentrs.com
“Sagaidu no puišiem to pašu, ko federācijas vadība no manis. Man ir izstrādāti septiņi punkti, kurus cenšos ievērot un ņemt vērā. Darbs, disciplīna, fiziskā sagatavotība, komunikācija, entuziasms, pacietība un komanda – tie ir punkti, uz kuriem es balstu savu darbu,” sarunā ar portālu Sportacentrs.com saka hokeja izlases jaunais galvenais treneris Haralds Vasiļjevs, kurš no federācijas puses pirmo reizi ticis uzrunāts aizvadītajā piektdienā.
29.aug 2016 Portāls Sportacentrs.com
Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Leonīds Beresņevs nosaucis 30 spēlētāju sarakstu, kas kandidēs uz vietu valstsvienībā 2018. gada OS atlases turnīram septembra sākumā.
22.aug 2016 Portāls Sportacentrs.com
Starptautiskā hokeja federācija (IIHF) publiskojusi 2017. gada pasaules čempionāta kalendāru. Latvijas izlase čempionātu Ķelnē, ''Lanxess Arena'' uzsāks 6. maijā pret Dānijas valstsvienību.
9.aug 2016 Portāls Sportacentrs.com
Latvijas Hokeja federācija publicējusi vīriešu hokeja valstsvienības spēļu kalendāru nākamajai sezonai, un tas rāda, ka pirms olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra Latvija aizvadīs vienu pārbaudes spēli, 30. augustā tiekoties ar Dānijas izlasi.
15.jun 2016 Portāls Sportacentrs.com
2017. gada pasaules čempionātā hokejā, kas startēs pēc 346 dienām, Latvijas valstsvienība spēlēs Vācijas pilsētā Ķelnē bāzētajā B apakšgrupā.
24.mai 2016 Portāls Sportacentrs.com
Leonīda Beresņeva vadītā Latvijas izlase pārbaudes spēlē ar 8:1 pieveica U18 valstsvienību. Trīs vārtus guva Edgars Kulda, bet divus pievienoja Frenks Razgals. Pēc mača kandidātu pulku pameta aizsargi Kristaps Bazevičs un Krišs Lipsbergs, kā arī uzbrucēji Kirils Galoha un Marks Lazarevs, vēsta portāla Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija.
2.apr 2016 Portāls Sportacentrs.com
Aizsargam Artūram Kuldam veikta operācija un šī iemesla dēļ nevarēs palīdzēt Latvijas hokeja valstsvienībai gaidāmajā pasaules čempionātā Krievijas galvaspilsētā Maskavā, Sportacentrs.com apstiprināja Latvijas hokeja izlases menedžeris Juris Štāls. Tāpat izlasē noteikti neredzēsim arī Herbertu Vasiļjevu un Arvīdu Reķi
18.mar 2016 Portāls Sportacentrs.com
Pulksten 19:00 ar spēli pret pasaules vicečempioni Šveici 2014. gada olimpiskās spēles ievadīs Latvijas valstsvienība hokejā. Četrgades lielākajā sporta notikumā mūsējie pēdējo panākumu izcīnījuši 2002. gadā, tāpēc izsalkums ir jāapmierina! Tiešraide kanālā TV3.
12.feb 2014 Portāls Sportacentrs.com
Trešdien paredzētajā pirmajā Latvijas hokeja valstsvienības spēlē Soču olimpisko spēļu turnīrā mūsējo rindās malā paliks uzbrucēji Koba Jass un Armands Bērziņš, vēstī "Latvijas Radio".
11.feb 2014 Portāls Sportacentrs.com
Latvijas hokeja izlase šodien Volvo ledus hallē Rīgā aizvadīja pēdējo treniņu pirms došanās uz Sočiem. Pirmajā treniņa daļā hokejisti pildīja jau iepriekšējās nodarbībās redzētos vingrinājumus, bet otrajā pusē iespēlēja skaitlisko vairākumu un mazākumu.
5.feb 2014 Portāls Sportacentrs.com
Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Kirovs Lipmans sarunā ar portālu Sportacentrs.com nespēja sniegt viennozīmīgu un skaidru atbildi, paliks Teds Nolans Latvijas izlases galvenā trenera amatā arī pēc Soču olimpiskajām spēlēm, vai tomēr nē.
5.feb 2014 Portāls Sportacentrs.com
Gatavojoties 2014.gada ziemas olimpisko spēļu hokeja turnīram, kārtējo treniņu šodien aizvadīja Latvijas valstsvienība. No Šveices ir ieradies un sastāvam pievienojies uzbrucējs Kaspars Daugaviņš, līdz ar to treniņā bija vērojamas nelielas izmaiņas uzbrucēju virknējumos.
4.feb 2014 Portāls Sportacentrs.com
„Pats sev esmu izvirzījis mērķi atkal spēlēt to hokeju, kuru spēlēju pirms savainojuma gūšanas,” pēc atgriešanās Latvijas izlases rindās tās treniņā pirmdienas vakarā atzina pieredzējušais uzbrucējs Herberts Vasiļjevs.
4.feb 2014 Portāls Sportacentrs.com