Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_right_alt Sports

Daugaviņš pievienojas izlasei, ir nelielas izmaiņas virknējumos

© Romans Kokšarovs

Gatavojoties 2014.gada ziemas olimpisko spēļu hokeja turnīram, kārtējo treniņu šodien aizvadīja Latvijas valstsvienība. No Šveices ir ieradies un sastāvam pievienojies uzbrucējs Kaspars Daugaviņš, līdz ar to treniņā bija vērojamas nelielas izmaiņas uzbrucēju virknējumos.

Šodien notikušajā Latvijas hokeja valstsvienības treniņā bija manāmas trenera Toma Kūlena solītās izmaiņas uzbrucēju virknējumos. Kaspars Daugaviņš šodien pievienojās izlasei un spēlēja maiņas centrā ar malējiem uzbrucējiem Mārtiņu Cipuli un Ronaldu Ķēniņu.

No 3.decembra treniņa nemainīgi palika Miķeļa Rēdliha-Jāņa Sprukta-Laura Dārziņa un Mārtiņa Karsuma-Herberta Vasiļjeva-Mika Indraša virknējumi, bet vēl vienā maiņā darbojās Juris Štāls, Armands Bērziņš, Koba Jass un Vitālijs Pavlovs.

Salīdzinājumā ar vakardienas treniņu nemainīgi palika aizsargu pāri. Vienā pārī ar Sandi Ozoliņu slidoja Arvīds Reķis, Oskars Bārtulis trenējās duetā ar Artūru Kuldu, Kristaps Sotnieks ar Georgiju Pujacu, bet Ralfs Freibergs ar Krišjāni Rēdlihu.

Rīt Latvijas izlase aizvadīs pēdējo treniņu Rīgā, bet jau parīt no rīta dosies uz Sočiem, kur tai pievienosies divi ziemeļamerikāņi Zemgus Girgensons un Kristers Gudļevskis. Pirmais mačs Latvijas izlasei plānots 12.februārī pret Šveices izlasi, bet vēl 10.februārī mūsu komanda treniņspēlē tiksies ar Austrijas hokejistiem.