Komentāri: Zatlers nosauc galveno kļūdu, kāpēc seniori Latvijā negrib vakcinēties

Ilze

Jā, es arī visu laiku cenšos iztēloties to obligāto senioru vakcinēšanu. Tiešām, kā tas ir iecerēts? Pa lauku sētām braukās špricmeņu komandas, ķers večukus, kas nebūs aizbēguši mežā, un ar varu špricēs?

19.jan 2022 Atbildēt
Anita Balnasa

Uzliks jums katru mēnesi 200 eiro sodu nākamos 2 gadus par nešpricēšanos, ko nevarēs aizvietot ar cietumsodu (to varēs vienīgi nopelnīt papildus) kā tas būs Austrijā no februāra, aizleksiet kā zaķīši no meža.

19.jan 2022 Atbildēt
Dzintis atbilde Anita Balnasa

nāc ,spricē,paliksi bez zobiem ,bet ,ja vēl vairāk paveiksies tevi atradīs purva akacī kā mūmiju arheologi pēc 1000 gadiem.

20.jan 2022 Atbildēt
jabis

nu tāds nevakcinēts pensis netiks ne pie savas pensijas , ne pie maizes. Tad nu tiem , kas to pensi pabaros jāuzliek 2ooo eur sods, tā fiksi vien uzlabos vakcinācijas rādītājus

20.jan 2022 Atbildēt
Dace atbilde jabis

JA cilvēkam liedz iespēju lietot drēbes, naudu, informāciju ,brīvo gribu un veselo saprātu --tad TĀDS cilvēkam atņem viņa cieņu --- TAD CILVĒKS SAVU CIEŅU ATJAUNO LIETOJOT IEROCI ----------------------------------------------------------------------------------------- TAD CILVEKS BEIDZ BŪT PAR LOPU KURAM CITI KO DOD .LEJ SILĒ VAI ATĻAUJ -- TAD CILVĒKS IR CILVĒKS UN AR SAVU ROKU UN IEROCI PATS ŅEM SEV VAJADZĪGO

---------------------------------------------------------------- ES NEREDZU PROBLĒMU-pagaidām es vnk ieņirdzu par valdības vīru tumsonīgo apsēstību - LAI NOLIEK MANI TADĀ ''bezizzejas'' SITUĀCIJĀ --ES patiesībā to gaidu un GRIBU !!! ES GRIBU IEROCI LIETOT -vnk nagi niez ----tapēc ES PRINCIPĀ NEŅEMŠU SERTIFIKĀTU-kaut ''ir tiesības to saņemt'' -- ES ŅEMŠU IEROCI !! un ieroci nevis sertifikātu uzrādīšu un lietošu azartiski ja pret mani ietiepsies-- būs BANZAI!!

20.jan 2022 Atbildēt
Dace atbilde Anita Balnasa

TEVI NEBIEDĒ KA TIKSI NOŠAUJAMO SARAKLSTOS PIRMAJĀ LAPPUSĒ --- DEBILA KOLABORANTE UN TERORISTU LĪDZJUTĒJA --- TU KĀ RUANDĀ VARĒSI MAKSĀT 100 NAUDIŅAS ĻAI TEVI ŅOŠAUJ --JO PRETEJĀ GHADĪJUMĀ ''ZAĶIŠI '' TEV SAGĀDĀS ĻOTI GRŪTU UN APKAUNOJOŠU GALU -----------------------

ES GRIBU REDZĒT KUR TU LEKSI KAD SĀKSIES SOCIĀLĀS sanirtārijas pasākumi -- TE NAV UN NEBŪS AUSTRIJA -- TE NEDZĪVIO DEBILI PAKLAUSĪGI PUSVĀCIEŠI --- TE SEVI CIENĪJOŠI ĻAUŽI LIETOS IEROČUS NEVIS ''KĀ ZAĶĪŠI LEKS'' TUR KUR KAUTKADIŽĪDUISKI SMIRDOŠI IDIŅI RĀDA AIZLEKT ---

20.jan 2022 Atbildēt
īpaši stulbs

Zinu, ka vēl ir daži veči +60, kas tos obligātos vakcinētājus jau pie sliekšņa ar krāsns kruķi sagaidīs.

19.jan 2022 Atbildēt
Dzintis

Manam korišam Daugavpils pusē ir šādam gadijumam saglabāta '' Муха'',ceru ,ka darbosies,pārdeva ofiņi par kasti vodkas ,kad prom uz rasiju gāja.Teica,ka vajadzības gadijumā izmantos bez nekādām šaubām.Varbūt saskābusi,bet ceru ,ka nē.

19.jan 2022 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Dzintis

Dzintar, Richs par tevi visu pastāstīja. Sūdīgi tev ir, nožēlojama dzīve.

19.jan 2022 Atbildēt
Saulceris

Ar lomiku vai kuvaldu šo to var izdarīt. A ja ir automātiskā naglu dzenamā ierīce, var arī ieturēt 5 metru sociālo distanci.

20.jan 2022 Atbildēt
Jōnis Nemīzis

Lai atbrauc pie manis,krāsns kruķa vietā dabūs ko krietni jaudīgāku manīt.,,,,

20.jan 2022 Atbildēt
Dzintis atbilde Jōnis Nemīzis

ar lāpstu pa zobiem.Agri vai vēlu spricētājus varēs atpazīt pēc tā,ka mutē zobu nav.Bērni viņu tak ari iet uz skolu.Zemiski,bet citas izejas nebūs.

20.jan 2022 Atbildēt
Sarmite Nikitina atbilde Dzēsts lietotājs

Varbūt nožēlojama,bet ne uz pusi tik cik nožēlojama ir tev.Kādam piesieties,kādu apsaukāt un jūties varens? Gribi izlikties gudrs,bet nu nekas nesanāk? Tikai nesāc man stāstīt,ka gribi dirsā kaut ko iestūķēt,jo mani tas neinteresē.

20.jan 2022 Atbildēt
Dzintis

Mārtiņš Rītiņš šito noteikti lasa.

19.jan 2022 Atbildēt
Tedis

Tas jau vairs neko nelasīs,...

19.jan 2022 Atbildēt
Harijs Kimze

Ne tikai ar kruķi, var arī ar svinu uzlādēt.

19.jan 2022 Atbildēt
Jōnis Nemīzis

Tieši tā Harij.

20.jan 2022 Atbildēt
Ilga Adamoviča

Nav īsti saprotams,kāpēc tik neatlaidīgi tiek vajāti šie vecāka gadagājuma cilvēki, kuri lieki nekur nevazājas. Viņi taču tāpat ātrāk nomirs un valdībai kļūs ērtāk, nevajadzēs liekus izdevumus maksājot pensijas,kuras cilvēki savā darba mūžā ir godam nopelnījuši! Ļaujiet tak viņiem mierīgi nodzīvot atlikušos dzīves gadus! Kas ar jums notiek!?

19.jan 2022 Atbildēt
Dzintis

pote visu paātrinās.,ja 60 var novilkt i līdz 95 gadiem

19.jan 2022 Atbildēt
Dzintis

nu jau tik acīm redzami indē,bet aitas tak nesaprot un nepretojas

19.jan 2022 Atbildēt
Inga G

galvenā kļūda, ka visi tak redz, ka tās vakcīnas NEDARBOJAS, pareizāk sakot neaizsargā un nav skaidrs kādā virzienā darbojas, jo blaknes ir nenormālas (pati esmu 60+ un 2X vakcinēta), pēc otrās šausmas, nekādā gadījumā neiešu uz 3...

19.jan 2022 Atbildēt
aija

Pilnīgi piekrītu! Seniori ir dzīvesgudri.

20.jan 2022 Atbildēt
Jōnis Nemīzis

Mana kundze nu jau labākos laukos,pietika ar vienu.

20.jan 2022 Atbildēt
Anna Toll

Piekrītu Ingai. Arī esmu vakcinēta 2X, bet uz trešo poti neiešu... Gribas vēl padzīvot un kvalitatīvi (kaut pēc iepriekšējiem diviem "faizeriem" diez ko kvalitatīvi pagaidām tāpat nesanāk)...

22.jan 2022 Atbildēt
Egons Froms

Tik trūcīgs ka jāpiepelnas ar reklāmām .

19.jan 2022 Atbildēt
Guntis Lokmanis

Iedomājieties! 100 000 pensionāru! Cik tas valstij ir liels ekonomiskais slogs...

19.jan 2022 Atbildēt
Sarmite Mengele

Protams!Kads no tiem nevares nopirkt kartejo pili!!!Tiks vala no pensionariem un pils bus roka.

19.jan 2022 Atbildēt
Testa Prfils

Patiesība par covid resursi: latviešu valodā:

brivibasplatforma.lv,

vakcinrealitate.org,

atvertaparvaldiba.lv,

brivvalsts.tv,

pietiek.com,

Jātulko ar google translate:

frontnieuws.com,

xandernieuws.nl,

freedomforhumanity2016.wordpress.com,

lnnmedia.nl,

prepareforchange.net,

humansarefree.com,

jdreport.com,

zorgmedewerkersverenigd.nl,

niburu.co,

aaronsiri.substack.com,

odysee.com/@Truth_Comes_to_Light:6,

file.wikileaks.org/file (ļoti daudz slepeni valdības faili - video, blackbox, dokumenti)

19.jan 2022 Atbildēt
Tuudalu Cuuka

Šķiet gan, ka pats zatlers ir viena pamatīgi liela kļūda.

19.jan 2022 Atbildēt
Dzintis

Zatlers ir ebrejs.Redzēju sen ar kipu galvā,freibergas vīrs ari

20.jan 2022 Atbildēt
Anna Toll

Zatlers tālu nav sliktākais, kas mums bijis...

22.jan 2022 Atbildēt
Anita Balnasa

Jā, viņu ir par daudz.... vismaz 50 000 par daudz.

19.jan 2022 Atbildēt
Skaidrīte Želve

Interesanti gan vai nemaz pašai nekad nebūs 60gadi un vairāk? Kāpēc tāds naids pret pensijas vecuma personām? Vai pati savus vecākus un vecvecākus nemaz necieni?

20.jan 2022 Atbildēt
īpaši stulbs

Barikāžu cīņās rūdītā un uzvarējusī paaudze nepadosies šitiem knariņiem.

20.jan 2022 Atbildēt
Anita Bruzuka

Potēties, kur pašam jāuzņemas riski ar personīgo parakstu? Tie jefiņi lai nenes nekādu atbildību? Kur un kad kaut kas tāds noticis, kad padara par izmēģinājumu objektu ar visādām metodėm, kad par to vienmēr maksāta atlīdzība no farmkompānijām? Kurš pārdod cilvēkus izmēģinājumiem?

20.jan 2022 Atbildēt
Dzintis

Letiņu veselību pārdod SIA '' Pļūtaks & Karotājs $''.kur par valdes locekli piebarojas kūšgalva.

20.jan 2022 Atbildēt
Vērotājs

1.Būtu labi ja neatgremotu jau sen zināmas patiesības. 2. Kļūda bija iecelt pianistu par VM un ļaut izveidot Vakcinācijas biroju-bīdīt savas intereses. Kur Zatlers bija kad šos lēmumus pieņēma?

20.jan 2022 Atbildēt
Māris Avotiņš

Jūs, fašistiskā valdība, tos penšus ar dustu iebarojiet! Efekts brīnišķīgs.

20.jan 2022 Atbildēt
Dzintis

Bezmaksas pārtikas pakas ar indi.Lēti un ērti

20.jan 2022 Atbildēt
Oleg Golovcik

Nu nopoteejiet beidzot to Pavljutu ! Ko pianists ar daunja fizionomiju zin no mediciinas ?

20.jan 2022 Atbildēt
Jana Zara

Re, kur noved izolācija un vientulība. Izrāžu maz, lai varētu pasist padusē savu madāmu un gozēties galerijā ''Teātra mīlotāji apmeklē... izrādi''. Tāpēc ar kaut ko sevi jāatgādina. nu vizmaz melšot par vakcināciju. Pirms gadiem, kad ar kreimenītēm gājām atbalstīt Zatleru, likās, ka viņam vairāk godaprāta, bet tagad redzams, ka viņš ierindojams visu Latvijas neizdevušos prezidentu galerijā. Brekte (jun.) jau berzē rokas, jo tos mālējumus, ko radījis Miervaldis Polis vai viņam līdzīgie, agrīnajā Švāba periodā laiks izmest atkritumu vedējā.

20.jan 2022 Atbildēt
Dace

KUR IR zinārtniski objektīvi pārbaudāni PIERĀDEĪJUMI KA konkretais CILVĒKS jau nav jau imūns--ka nAV DABISKI Saskāries ar vīrusu vAI TĀ FRAGMENTIEM - UN IESPĒJAMS VĒL NE REIZI REVAkcinējies dabiski no ''inficētajiem'' un KA VISPĀER IR VAJADZĪGA Vakcinēsana -- katyram konkreti un personiski piestādiet šadus pieradījumus!!! --Kur ir pieraqdījumi ka cilvēks ir neaizsargāts- ĶUR PIERĀDĪJUMI OBJEKTĪVI PĀRBAUDĀmiem draudiem ?? -?? ja šādu objektīvu pierādījumu man nepiestāda e3s ar ieroci sargāšu savas personas neaizskaramību ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- un gsalu galā-- MAN PRIEKŠĀ NOLIECIET VISU INFORNMĀCIJU UZ KURAS PAMATA PIDERASI DARĪJUŠI SECINĀJUMU KA MAN VAJADZĪGA VAKCĪNA --=-KAD ES TO VISU BŪŠU PĀRBAUDĪJIS UN VĒL NONĀCIS PIE TĀDA PAT SECINĀJUMA--ES AR PRIEKU IEŠU PĒC VAKCĪNAS --- JA NEVARAT MAN PIESTADĪT INFORMĀCIJU UN ZINĀTN9ISKI PĀRBAUDĀMUS FAKTUS KA MANAI PERSONA IR NEAIZSARGĀTA UN NEIMŪĪNA UN KA MAN NAV CITU VARIANTU ((PIEM MAN NAV IESPĒJAMA SEVIS ĀRSTĒSANA IN LEGE ARTIS KAS MAN NODROŠINĀTU ''VIEGLU IZSLIMIOŠANU'' ))

MANI PERSONISKI AR ARGUMENTIEM KAS ŅEMTI NO MANAS MIESASA NEVUIS NO PUSDEBILA ANGĻU ZINĀTNIEKA ANALFabētiskās statistikas pārliecuiniet --ar zinātnioski pārbaudāniem faktiem nevis ''dogmātisku smirdoņu ko bezdieva totalitāra sekta sludina bezsmadzeņu lohiem'' --- man 63 g -esmu ''riska grupā '' -diabets ,draņķigi asuinsvadi , onkoloģijas marķieru pazīmītes-- man tas nav argumenmts-- '°°''riska grupa'' ir jūīsu debilo stsatistiķu nevis mana kategorija --- man pohuju ka jūsu utainajās slimnīcās jūs bāžAT VISUS KO VAER IEBĀZT UNM TUR SPRĀDZĒJAT NOST --PAT BEZSMADZEŅU SEKTANTEI JŪS LIBERASTU CŪKAS NEĻAUJAT NOMIRT MĀJDZEMDĪBĀS --JŪS TAČU HISTĒRISKI PIEP[RASIET LAI BEZSMADZEŅU SEKTANTI NODOTU TUVINIEKUS MIRŠANAI JŪSU UTAINAJĀS SLIMNĪCĀS ------ ES SAVKĀRT NEPLĀNOJU SMAGU SLIMOŠANU UN NOKĻUŠANU SLIMNĪCĀ KUR MANI RISKI NO 0,5% TIKS PAREIZINĀTI AR 10 VAI PAT 100 ---- ES SEV PLĀNOJU EFEKTĪVU TERAPIJU JA MANA GĻUKAINĀ BIOROBOTA AUDI UZ LIEKĀM IMUNVIELĀM REAĢĒS AR AUTOIMŪNU ALERĢIJU --MANS PERSONISKAIS C19 NAV INFEKCIJA -- ES VIEGLI IZSLIMOJU JAU DAUDZUS GADUS NEARSTĒJOT VĪRUSINFEKCIJAS--ES SEV ĀRSTĒJU AUITOIMŪNĀS ALERĢIJAS PRET LIEKĀM IMUNVIELĀM -- ES UZMĪŽU EPIDEMIOLOGIEM UN VIŅU FALŠAJAI ZINĀTNEI --MAN DER BIOĶIMIĶU UN FIZUIOLOGU ZINĀTNE JO VĪRUSI NEVIENU NEDARA SALIMU -- GĻUKO DRAŅĶIGI BIOROBOTI -- PRETEP[ID PASĀKUMI MANI NO SAVA GĻUKAINA BIOROBOTA GĻUKIEM NESPĒJ NOSARGĀT NEKAS--VĪRUSU APRITI NEKAS NESPĒJ APTURĒT --ES ŅIRDZU PAR PUSDEBILAJIEM POLITISKI MOTUIVĒTAJIEM KRERTĪNIEM UN NEPIEDALOS VIŅU ''EPIDENIJU FIGŅĀ'' UN CĪŅĀ PRET MATEMĀTISKĀM ĪPASĪBĀM UN SŪDŪGU PRAVIEŠU IZMURGOTĀM MATAMATISKĀM CERĪBĀM --- MAN VNK 20-30 EIRO APTIEKĀ BEZ BIROKRATIJAS JĀĀTPREČO LAI SMAGI NESLIMOTU UN IDEĀLU IMŪMUMU DABŪTU BONUSĀ

20.jan 2022 Atbildēt
Daina Krilova

Lūdzu beidziet vajāt vecos cilvēkus!

21.jan 2022 Atbildēt

Komentēt