VIDEO: Pasauli šokē jaunas dziedātājas attieksme pret Dženiferu Lopesu

© AP/Scanpix/Leta

Nedēļas nogalē anotika "MTV Video mūzikas balvas" pasniegšanas ceremonija. Internetā diskusijas izraisījusi dziedātājas Billijas Eilišas reakcija, kad uz skatuves kāpa dziedātāja Dženifera Lopesa, raksta "New York Post".

52 gadus vecā Dženifera Lopesa kāpusi uz skatuves un tikusi pavadīta ar ovācijām un applausiem.

Taču kamerām izdevies iemūžināt jaunās 19 gadus vecās superzvaigznes Billijas Eilišas reakciju, kura šajā brīdī mierīgi sēdējusi ar stingru sejas izteiksmi.

Video guvis popularitāti sociālajos medijos. "Billijai ir gaume", "Lūk! Labākais mirklis no šī vakara. Priecājos, ka neesmu vienīgais, kuram apnikusi Dž. Lo." - raksta komentētāji.

Pati Eiliša šajā vakarā saņēmusi piecas balvas.

Billija Ailiša Paireta Bērda O'Konela ir amerikāņu dziedātāja. Viņas vecāki — Patriks O'Konels un Megija Bērda — ir aktieri. Ailiša ir īru un skotu izcelsmes, ieguvusi izglītību mājmācības ceļā. 11 gadu vecumā Ailiša sākusi rakstīt un dziedāt savas dziesmas.

Dženifera Lopesa ir amerikāņu dziedātāja, aktrise, dziesmu autore, ierakstu producente, dejotāja, modele un horeogrāfe. Pamatojoties uz žurnāla Forbes datiem, Dženifera Lopesa ir bagātākā aktrise Holivudā no Latīņamerikas.