Kas iznīcināja Holivudas zvaigžņu pāra Dženiferas Lopesas un Bena Afleka laulību?

© Scanpix

Slavenā amerikāņu dziedātāja Dženifera Lopesa, kura izšķīrās no sava vīra, Holivudas aktiera Bena Afleka, nolēma izveidot savu alkohola zīmolu - un iespējams, ka tieši dīvas bizness kļuva par vienu no galvenajiem zvaigžņu pāra šķiršanās iemesliem, vēsta izdevums “Daily Mail.”

Alkohola kompānija tika izveidota vēl pirms slavenību attiecībām, tomēr tieši tas bija iemesls, kāpēc Bens nolēma šķirties no Dženiferas.

Mākslinieks daudzus gadus cīnījās ar alkohola atkarību, un dziedātājas izvēle turpināt strādāt pie alkohola ražošanas viņu aizvainoja. Viņš uzskatīja, ka zvaigzne tā vietā, lai censtos pasargāt vīrieti no kaitīga ieraduma, gluži pretēji, atgrieza viņa dzīvē alkoholu.

Par Afleka alkoholismu pirmo reizi kļuva zināms 2001. gadā, kad viņš vairākas reizes ārstējās no atkarības.

"Benam bija jācīnās, lai atgūtu savu dzīvi pēc tam, kad viņš sācis dzert. Zinot, kā viņš bija zaudējis visu, tostarp ģimenes mīlestību, zinot, ka viņš, iespējams, varētu atkal dzert, Dženifera nolēma izveidot savu alkohola līniju,” stāstīja kāds Holivudas zvaigžņu paziņa.

Kā zināms, aktieris un dziedātāja sāka satikties 2001. gadā. Bens bildināja dziedātāju, un viņi plānoja kāzas, tomēr tās tā arī nenotika.

Vairāk nekā 20 gadus slavenības veidoja attiecības ar citiem partneriem, taču 2020. gadā pāris tomēr atkal apvienojās. Viņi slepeni apprecējās 2022. gada jūlijā, taču kopš 2024. gada marta pāris kopā nav parādījies sabiedrībā un pavisam drīz viņi oficiāli paziņoja par šķiršanos.

Svarīgākais