Oficiāli šķīries Holivudas "saldais pārītis"

© Scanpix

Amerikāņu dziedātāja Dženifera Lopesa un aktieris Bens Afleks izšķīrušies divus gadus pēc laulībām, ziņo “Page Six”.

Pēc izdevuma avota teiktā, pāris nav dzīvojis kopā jau kopš šā gada marta, tomēr viņi nesteidzās publiski paziņot par šķiršanos, jo, kā piebilda iekšējā informācija, Bens uztraucas par savu bijušo sievu un sargā viņu arī pēc šķiršanās.

Ir vērts atzīmēt, ka ne Bens, ne Dženifera nekādā veidā nekomentē savas attiecības, lai arī jau ilgāku laiku klīda runas par pāra problēmām. Medijos izskanēja informācija, ka Aflekam sākušās problēmas ar alkoholu.

Aktieris pēdējā laikā sācis vairāk komunicēt ar savu bijušo sievu Dženiferu Gārneri, ar kuru abiem ir kopīgi bērni - viņa nesen tika pamanīta netālu no aktiera mājas. Klīst baumas, ka Gārnere tagad ir persona, kurai Afleks uzticas visvairāk.

Bens un Dženifera sāka savas attiecības 2001. gadā. Vīrietis bildināja mīļoto, un viņi plānoja kāzas 2003. gadā, taču vēlāk tās atcēla. Pēc 20 gadu pārtraukuma pāris atkal apvienojās un slepus apprecējās 2022. gadā.

Pasaulē

Latvijas duets Tīna Graudiņa/Anastasija Samoilova piektdien Šveicē notiekošā pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) Gštādes "Elite 16" turnīrā piedzīvoja zaudējumu noslēdzošajā grupas mačā, taču tāpat sasniedza izslēgšanas spēles.

Svarīgākais