Atpakaļ uz nra.lv

Baumo, ka, iespējams, iereibušo Rajecku rupji pasūtījis pašas koncerta apsargs

tautaruna.lv 31.jūlijs 2018, 11:22
 
F64
Mūziķa Ulda Marhileviča organizētajā festivālā ''Zaļais stars'' šogad izcēlies skandāls - uz skatuves nav laista Olgas Rajeckas grupa ''Turaidas Roze''.
''Man pie d*rsas, kas tu esi!''

Kā ziņo žurnāla ''Kas Jauns'' autora Edvīna Rakicka publikācijā ''Apsargs koncertā pasūtījis Rajecku vienu māju tālāk?'', Pāvilostā notiekošajā festivālā tā arī uz skatuves neesot kāpusi grupa ''Turaidas Roze''.

Tas esot noticis nesaskaņu ar apsardzi dēļ, tomēr versijas kas tad īsti noticis atšķiroties.

Grupas dalībieks Uģis Roze apgalvo, ka apsargs ne tikai nav laidis viņus uz skatuves, bet piedevām vēl rupji pasūtījis Rajecku, sakot ''Man pie d*rsas, kas tu esi!'', un pie visa notikušā vaino organizatoru neprofesionalitāti.

Rajecka gan neatceroties, vai apsargs ar viņu rupji izrunājies, tomēr apgalvo, ka alkohola reibumā nav bijusi: ''Mums bija paredzēts spēlēt Imanta Kalniņa dziesmas, ko reibumā pat nav iespējams ne nospēlēt, ne nodziedāt!''

Tā rezultātā grupa nolēmusi koncertu nesniegt un devusies prom no Pāvilostas.

''Lai Olga pati komentē, ko sastrādājusi! Viņa visu to trādirīdi uztaisīja, lai viņa arī atbild! Es nekomentēšu bērnudārzu,'' pārskaities esot Marhilevičs. ''Neviens nekur netika pasūtīts. Un ko Uģis Roze vispār var stāstīt?''

Kā zināms, ''Zaļais stars'' šogad, kā ierasts Marhileviča dzimtajā Pāvilostā, norisinājās jau trešo reizi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:13

Jaunākās diskusijas