Komentāri: Kremlis šajās vēlēšanās, vismaz Latvijā, cietis sakāvi

viesis

Putins varbūt arī ir zaudējis, bet zaudētāja ir arī Latvija. Ar katrām vēlēšanām Latvijas atpalicība tiek iebetonēta arvien vairāk, apgriežot jebkuru attīstības iespēju :(

11.jun Atbildēt
IMIK

Kas to zin, kas to zin? Nobalsoja jau tikai trešdaļa, pārējiem acīmredzot nebija par ko balsot. Bet kā būtu ja būtu bijis?

11.jun Atbildēt
Valdis

Uzliec savu kandidatūru un atlikušās 2/3 skries tev pakaļ dziedādamas.

11.jun Atbildēt
baiba baibiņa

Kāda sakāve? Kremlim izdevīgā latviešu un krievu sanaidotājiem NAciķiem veselas divas vietas.

11.jun Atbildēt
Valdis

Baibiņ, nevis divas, bet astoņas. Vienīgais antinacists Ušakovs!

11.jun Atbildēt
Guntis Akmeņkalns

Domāju, ka krievvalodīgie neaizgāja balsot tādēļ, ka negrib, lai Pūķins iebruktu arī Latvijā, lai iebrucis Latvijā, tūlīt visus sadzītu frontes ierakumos mirt!

11.jun Atbildēt
Guntis Akmeņkalns

Kuri bija tie ziķeri, kuri izdomāja noteikumos ielikt noteikumu, ka vēlēšanu rezultāti tiek pasludināti tik tad, kad vēlēšanas beigušās visās ES dalībvalstīs? Kuri bija tie idioti? Kāds pamatojums tādai pieejai? Kādēļ katra valsts nevar paziņot rezultātus, kad balsis saskaitītas? Visa tā ES uzbūve ir trako radīta.

11.jun Atbildēt
ir tāds

Murgs nevis raksts! Vispirms, vai tad Kremlis (nocietināta pilsēta) piedalījās ES vēlēšanās? Šķiet, ka Latkovskim vajag psihiatra palīdzību, citādi redz to, kā nav! Bez tam šķiet Latkovskim arī ar matemātiku problēmas. Apgalvojot, ka fon der Leina turpinās vadīt ES ir vēl zem jautājuma. Lai arī ETP ir guvusi vēl papildus 10 balsis, tomēr tas vēl negarantē, ka viņi būs pie varas, jo vēl jau ir jāvienojas ar pārējiem, jāgūst atbalsts un tur jau zināt neko nevar, jo viņas zaļie draugi, tā pat arī Vācijas un Francijas vadošie uz kuriem balstījās Ursula ir cietuši sakāvi, līdz ar to nav saprotams uz kāda pamata Bens apgalvo, ka Ursula noteikti būs vadībā. Tā pat arī paliek neatbildēts jautājums kur Bens Latkovskis redz kremli? Biju, balsoju, bet listi ar nosaukumu Kremlis neredzēju. Jeb varbūt Bens redzot, ka valdošie liberāļi, pamazām, bet neatriezeniski iet pa skuju taku savā bezspēcība savus pretiniekus sāk dēvēt par kremli, tā aģentiem utt., tad tas norāda tikai uz vienu, ka pats Bens, lai arī dzied liberāļu stabulē, tomēr savā apziņā saprot, ka liberāļu laikmets lēni, bet neatgriezeniski iet uz beigām.

11.jun Atbildēt
Sēņu Vecis

Padomiskais biedrīti Ir tāds, nePētersōni, kādēļ tu apzināti melo - " Eiropas tautas vairs nav gatavas bez ierunām pakļauties Briseles diktātam, tās vēlas pašas lemt,,, ko tās vēlas. Karš pret Krieviju ir pēdējā nagla liberāļu zārkā ,,,, kura tos aizvedīs pa skuju taku." ***** Pareizi jāraksta - Eiropas tautas vairs nav gatavas bez ierunām pakļauties manas mīļotās maskavijas diktātam, tās vēlas pašas lemt,,, ko tās vēlas. Manas nācistu rāzzejas noziedzīgais karš pret Ukrainu ir pēdējā nagla manu NKWD kāmunistu zārkā ,,, kura tos aizvedīs pa skūju taku." ***** Nekropļo valdu un saliec komatus, augsti un akadēmiski razglītotais padomju analfabēto.

11.jun Atbildēt
Valdis

Te pārsvarā saskrējuši kremļa troļļi.

Bet , ja par kremli, tad ar to viss kārtībā. Vienīgi Ušakovam tagad nāksies rauties vienam pašam, arī Ždanokas un Amerika vietā.

Taču tas nekas, galvenais, ka par to samaksās Eiropas nodokļu maksātāji.

11.jun Atbildēt
ir tāds

Valdiņ, ja visur rēgojas kremlis un troļļi, tas ir pirmais signāls, ka jāmeklē attiecīga medicīnas speciālista palīdzība. Bet patiesībā, ja tev visur rēgojas kremlis un troļļi, tad tas norāda uz to, ka tu savās bezspēcīgajās dusmās neko vairs nespēj izdarīt, jo saproti, ka tavu liberāļu ēra lēnām bet neatgriezeniski aiziet pa skuju taku. Eiropas tautas vairs nav gatavas bez ierunām pakļauties Briseles diktātam, tās vēlas pašas lemt ko tās vēlas. Karš pret Krieviju ir pēdējā nagla liberāļu zārkā kura tos aizvedīs pa skuju taku. Maķedonijas Aleksandrs reiz spēja iekarot Indiju, bet nespēja to pārvaldīt ievadot Romas impērijas lēnu un neatgriezenisku sabrukumu. Ja nav ko teikt, tad savas slimās fantāzijas par kremli un troļļiem pieturi sev! Piedevām- kremlis ir nocietināta pilsēta senslāvu valodā, bet troļļi ir mitoloģiskas būtnes skandināvu mitoloģijā. Kāds te sakars, Slāvu mitoloģijā troļļu nav, bet skandināviem nav kremļu.

11.jun Atbildēt
Guntis Akmeņkalns atbilde ir tāds

Pūķins, kurš pa Kremli šiverē, cierē sagraut novājinātās ES valstis, pat ASV, un iekarot, okupēt Baltijas valstis, Poliju, un ko tik vēl nē! Lielajam kampienam Pūķins jau sāka gatavoties gadus 15 atpakaļ. Baltijas valstīs, daļēji ari Polijā, pat Vācijā, savervēti kaudzēm politiķu, augstākās valsts amatpersonas ministrijās, valsts akciju sabiedrībās, drošības dienestos. Rūpīgi strādāts arī ar tā saucamajiem noderīgajiem idiotiem krievvalodīgo masās. Visas šīs aktivitātes ir nosauktas par Kremļa centieniem. No šejienes arī raksta virsrakstā likts visparinājums Kremlis zaudējis...Krievvalodīgie, izņemot dažus īpaši apdauzītos, Latvijā tagad pārdomu brīdi, viņi tomēr jūt, ka kara darbība te, Latvijā, laimi šiem neatnesīs. Viņi zin, ka Pūķins šos visus sadzīs tranšejās mirt.

11.jun Atbildēt
Valdis atbilde Guntis Akmeņkalns

Nu, kā jau kādreiz teica, ar prātu krieviju nesaprast.

Kā jau rāda pieredze rietumos, ne tikai Latvijā, saprast jau, it kā, saprot, bet vienalga balso par savējiem. Mēs tik un tā lielāki par Maķedonijas Aleksandru, mēs kultūras nesēji, pasaules glābēji, u.t.t.

Vēl ilgi būs jāmēž sie Auglēja staļļi.

11.jun Atbildēt
ir tāds atbilde Valdis

Viennozīmīgi nevar saprast ar to kā nav. Tikai loģika.

12.jun Atbildēt
Valdis atbilde ir tāds

Es te ar Gunti diskutēju. Par tevi man viss skaidrs.

12.jun Atbildēt
brīvdomātājs

:) bet varbūt Pasaules bankas un pārējo "demokrātijas maku - progresīvā interese" ?

11.jun Atbildēt
janisl

Nezināju ka Kremlis ( kas ar to vispār domāts - Putins, Krievija ?) piedalījies vēlēšanās Latvijā. Autoru pie logiem nelaidiet.

12.jun Atbildēt
Valdis

Jā, kremlis vienmēr piedalās vēlēšanās Latvijā. To neredz tikai jānītis.

12.jun Atbildēt
ir tāds atbilde Valdis

Toties Voldiņš visur redz kremļa spalvaino roku kuras tur nav. Slims ar savu kremli esi, vairāk nekas!

12.jun Atbildēt
Valdis atbilde ir tāds

Jānīti, nav spalvainās rokas?

12.jun Atbildēt
juris bogdanovs

Mani interesē, kad Bens Latvkovskis, kurš ir caurmērā saprātīgs cilvēks, viens no nedaudzajiem, beidzot uzrakstīs kaut ko par tādu faktu, ka Latvija, faktiski, ir uzsākusi karu pret Krieviju bez kara pieteikšanas, un mēs paši to pat vēl neesam apjēguši. Tātad, ja mēs visi arvien vairāk sākam apjaust, ka Krievija šajā karā var ne tikai palikt nesakauta, bet pat uzvarēt, ko tālāk darīs mūsu politiķi? Viņi taču saprot, ka pateicoties mūsu rīcībai, Krievijai tagad ir visas tiesības uzskatīt mūs pat ienaidniekiem, kuri ir piedalījušies aktīvā karadarbībā pret viņiem, un visādi citādi ir runājuši ļaunu par Krieviju, centušies tai kaitēt visādos citādos veidos.

Tātad, vai kaut viens politiķis ir bijis spējīgs domāt par laiku pavisam drīzā nākotnē, kad karš būs beidzies? Vai kaut viens no viņiem par to domā? UN ja nē, vai viņam ir tiesības atrasties augstos amatos, jo viņi ar savu rīcību apdraud Latviju un Latviešus. Nu nevar neviens nesodīti mūsu visu vārdā uzbrukt Krievijai. Demokrātijā tā nedrīkst.

15.jun Atbildēt

Komentēt