Komentāri: Ja atmetam diplomātisko frazeoloģiju, tad Siliņa pasaka Ašeradenam: Aizver muti!

Dzēsts lietotājs

" Mēs to varam atļauties " protmas ka to var atļauties, ir tie kuriem ir pilīgi pe sfinktera tāds PVN. Ņemot vēra to, ka, ik gadu ir garantēts automātisks algu pieaugums par kaut kādiem tur, līdz 6 koeficients, kāds ir darba aprkats, kādi labumi tur iekšā, kas to lai zina! Vai tad tās ir sabiedribas velmēs, uzturēt uzblīdušu aparātu kuram nav mēra sajutas, muca bez dibena, šaubos, bet tā nu tur to visu tulko.

9.jun Atbildēt
viesis

Jebkurā gadījumā nodokļi tiks celti, gan jau arī PVN tajā skaitā. Ne jau politiķi samazinās sev algas, bet citu variantu jau nav. Mēs jau grimstam. Pašvaldības samazina darba laikus, kavē algu izmaksas, militāro izdevumu pieaugums, nodokļi augs, tur nav ko diskutēt, Siliņa tur var pīkstēt ko grib.

9.jun Atbildēt
Guntis Akmeņkalns

Es nesaprotu tik vienu, kādēļ man tā riebjas Jaunā Vienotība jau no pašiem pirmsākumiem? Cinisms, meli, debīlisms, liekulība- nu viņos ir viss melnai, netīrais.

9.jun Atbildēt
viesis

Normāla cilvēka reakcija :) tur jābrīnās ka ir cilvēki kas par to varzu balso...

9.jun Atbildēt
daiko

palaistuve premjera amatā )) superīgi))) parazīts piesūcies pie valsts naudas ....

9.jun Atbildēt
Arturs Auzins

Viņa visdrizakais nemaz nezin vai tādas sarunas valdība vispār bijušas,jo tika apspriestas ļoti terminoloģiski.Kas nepavisam nav viņas stiprā puse.

9.jun Atbildēt
ainaars

Latvietis parastais ir sadomazahists kurš vēlēšanās balso par JV !!!

9.jun Atbildēt
braucosais

Tur kur groza tādu naudu neko politiķiem neprasa tikai ļauj pagrozīties fonā

9.jun Atbildēt

Komentēt