Ūdens temperatūra daudzviet Latvijas upēs pieturas pie plus 20 grādu atzīmes

Daudzviet Latvijas upēs ūdens temperatūra vēl aizvien ir tuvu plus 20 grādiem, liecina Latvijas Vides ģeoloģijas un meteoroloģijas centra apkopotā informācija.

Plus 21 grādu atzīmei ūdens temperatūra pietuvojas vietām Daugavā, Lielupē un Dubnā, bet plus 19,8 grādi ir Baltijas jūrā pie Liepājas un Ventspils.

Zemgales upēs ūdens temperatūra ir no plus 16 līdz plus 20,6 grādiem, Kurzemes upēs - no plus 18 līdz plus 19 grādiem, Latgales upēs - no plus 18 līdz plus 20,9 grādiem, bet Vidzemes upēs ūdens temperatūra ir no plus 17 līdz plus 19 grādiem.

Ķīšezerā Rīgā ūdens temperatūra saglabājusies plus 21,1 grāds, bet Rīgas līcī augstākā ūdens temperatūra ir plus 19,2 grādi Daugavgrīvā, bet zemākā ūdens temperatūra ir 17,1 grāds Kolkā.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.