Sestdiena, 4.maijs

redeem Vijolīte, Viola, Vizbulīte

arrow_right_alt Latvijā

Līdz kuram datumam jāpaspēj nosūtīt dāvanu pa pastu, lai to saņemtu Ziemassvētkos?

© Pixabay.com

Sūtījumu apjoms uz svētkiem vienmēr ir grūti paredzams, taču pašreizējie iedzīvotāju paradumi liek domāt, ka šogad sūtījumu skaits varētu pieaugt, ko sekmē arī pakomātu tīkla paplašināšanās, intrevijā TV3 raidījuma "900 sekundes" teic “Latvijas Pasta” vadītāja Beāte Krauze-Čebotare

klātesošs
Tikai tv3.lv

Ja ir iecere formēt sūtījumus uz ārzemēm, to ieteicams pagūt šonedēļ, lai tie laikus varētu sasniegt adresātus.Savukārt sūtījumus, kas domāti iekšējai sūtīšanai, proti, pa Latviju, tos ieteicams nogādāt kādā no “Latvijas Pasta” nodaļām vai kādā pakomātā līdz 17. decembrim.

Jau ziņots, ka "Latvijas pasta" apgrozījums pagājušajā gadā bija 100,009 miljoni eiro, kas ir par 5,1% mazāk nekā 2021.gadā, kā arī uzņēmums strādāja ar 2,21 miljona eiro peļņu pretēji zaudējumiem gadu iepriekš.

"Latvijas pasts" nodrošina pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. "Latvijas pasts" ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā apmēram 2500 darbinieku.