Šonedēļ gaidāms vēss un lietains laiks

Sākot no pirmdienas, vējš pierims, nokrišņi pārsvarā mitēsies, un brīžiem uzspīdēs saule, taču kopumā šī nedēļa nebūs nedz silta, nedz saulaina.

Naktī uz otrdienu Latvijas dienvidaustrumu rajonos gaidāms lietus. Pūtīs lēns vējš 2-5 m/s. Gaiss iesils no +7...+12. Arī dienā vietām līs. Iespējams arī pērkona negaiss. Ziemeļrietumu vējš pūtīs ar ātrumu 3-7 m/s. Dienā gaisa temperatūra būs no +14 līdz +19 grādiem.

Tā ziņo portāls apollo.lv

Trešdien sinoptiķi prognozē mainīgu mākoņu daudzumu, iespējams arī īslaicīgs lietus. ZR vējš pūtīs ar ātrumu 3-8 m/s. Naktī piekrastē brāzmās vēja ātrums sasniegs 13 m/s. Naktī gaisa temperatūra būs no +7...+12, bet dienā — no +13 līdz +18 grādiem.

Ceturtdien nokrišņus sinoptiķi neprognozē. ZR-R vējš pūtīs ar ātrumu 3-5 m/s. Naktī gaiss iesils no +5 līdz +10 grādiem, bet dienā būs +14 līdz +19 grādus silts.

Piektdien gaidāms mainīgs mākoņu daudzums. Dienā vietām īslaicīgi līs. DR-R vējš pūtīs ar ātrumu 3-8 m/s. Dienā piekrastē vēja ātrums brāzmās var sasniegt 13 m/s. Naktī būs +6...+11 grādus silts, bet dienā gaiss iesils no +15 līdz +20 grādiem.

Arī brīvdienās sinoptiķi siltāku laiku nesola. Sestdien gaidāms mākoņains laiks, dienā vietām skaidrosies. Naktī Latvijas austrumu rajonos iespējams arī īslaicīgs lietus. Pūtīs R-ZR vējš 3-7 m/s. Naktī sinoptiķi prognozē +7...+12 grādus siltu laiku, bet dienā būs +13...+18 grādus silts.

Svētdien laiks būs mākoņains. Dažviet iespējams arī īslaicīgs lietus. ZR vējš pūtīs ar ātrumu 3-5 m/s. Naktī būs +5...+10 grādus silts, bet dienā gaiss iesils no +12 līdz +17 grādiem.

Arī nākamās nedēļas sākumā sinoptiķi vasarīgu laiku nesola. Iespējams, gaisa temperatūra paaugstināsies nākamās nedēļas vidū. Pirmdien gaidāms mainīgs mākoņu daudzums, pūtīs lēns ZR vējš. Naktī gaiss iesils vien līdz +9 grādiem, bet dienā būs +13...+18 grādus silts.

Svarīgākais