Atradusies bez vēsts pazudusī Irina [papildināts]

© Dmitrijs Suļžics/MN

Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvalde Rietumvidzemes iecirknis Limbažos meklē 1982. gadā dzimušo, Limbažu novada iedzīvotāju, Irinu Demidko, kura kopš šā gada 5. jūnija atrodas bezvēsts prombūtnē. Izgāja no nakts patversmes Rīgā, un kopš tā brīža dzīvesvietā nav atgriezusies un nav devusi par sevi nekādas ziņas. Sievietei nav mobilais telefons.

Iepriekš ziņojām, ka Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvalde Rietumvidzemes iecirknis Limbažos meklēja 1982. gadā dzimušo, Limbažu novada iedzīvotāju, Irinu Demidko, kura kopš šā gada 5. jūnija atradās bezvēsts prombūtnē. Sieviete izgāja no nakts patversmes Rīgā, un nebija atgriezusies dzīvesvietā.

Latvijā

“Neatkarīgās” TV cikla “nra.lv sarunas” ir nopietnas arī tad, ja konkrētā saruna bija par jokiem. Juris Rijnieks stāstīja par viņa nodibināto teātra apmeklējumu sagatavošanas institūciju “Panna”, kas cilvēkus izklaidē un padara priecīgus ar izrādēm “stand-up” stilā. Sarunā iezīmējām šādu izrāžu vietu Latvijas teātru kopainā un nonācām līdz “Pannas” jaunā projekta “Sekss un mazpilsēta" pieteikšanai.

Svarīgākais