Salaspilī jau vairākas dienas bez vēsts pazudis jaunietis

© Valsts policija

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Pierīgas Austrumu pārvalde meklē bezvēsts prombūtnē esošo 2006. gadā dzimušo Robertu Rautenšildu. Jaunietis šā gada 19. jūnijā vai 20. jūnijā izgājis no dzīvesvietas Salaspilī, Nometņu ielā, un līdz šim brīdim nav atgriezies savā dzīvesvietā. Pazīmes: augums 170 cm, 68 kg, matu krāsa brūna. Valsts policija aicina aplūkot Roberta fotogrāfiju un atsaukties ikvienu, kurš zina viņa iespējamo atrašanās vietu, zvanot pa tālruņa numuru 110!

Jaunietis šā gada 19. jūnijā vai 20. jūnijā izgājis no dzīvesvietas Salaspilī, Nometņu ielā, un līdz šim brīdim nav atgriezies savā dzīvesvietā. Pazīmes: augums 170 cm, 68 kg, matu krāsa brūna.

Valsts policija aicina aplūkot Roberta fotogrāfiju un atsaukties ikvienu, kurš zina viņa iespējamo atrašanās vietu, zvanot pa tālruņa numuru 110!

Latvijā

“Neatkarīgās” TV cikla “nra.lv sarunas” ir nopietnas arī tad, ja konkrētā saruna bija par jokiem. Juris Rijnieks stāstīja par viņa nodibināto teātra apmeklējumu sagatavošanas institūciju “Panna”, kas cilvēkus izklaidē un padara priecīgus ar izrādēm “stand-up” stilā. Sarunā iezīmējām šādu izrāžu vietu Latvijas teātru kopainā un nonācām līdz “Pannas” jaunā projekta “Sekss un mazpilsēta" pieteikšanai.

Svarīgākais