Komentāri: Krievija liedz savai tautai lasīt Eiropas plašsaziņas līdzekļus. Kāpēc liegums nestrādā?

IMIK

Krievija bloķē? Krievijā ir karš. Bet kāpēc Latvija bloķē?

28.jun Atbildēt
ir tāds

Kas vainīgs, tas bailīgs! /tautas paruna/

28.jun Atbildēt
Elisa Meijere

Krievija laikam mācās no ES, tie arī liedz,- bloķē visus lielākos Krievijas mēdijus un TV kanālus, un cenzē. To sauc par ģemokrātiju, vai tas kādam vēl ir kāds jaunums?!!

28.jun Atbildēt
baiba baibiņa

No ES nemācās. Normālās ES valstīs neko īpaši nebloķē. Ja uzliek VPN Vācijas, Nīderlandes, Francijas utt IP adresi, skaties Krievijas TV cik uziet. Te izceļas mūsu Nepipļi ar āboliņu, bijušo Playboy latviskās versijas galveno redaktoru priekšgalā. ===Kāpēc Kremlis bloķē medijus? Atbilde ir acīmredzama. Cilvēki no Krievijas drošības dienestiem cenšas kontrolēt informatīvo lauku, lai internetā iekļūtu tikai Kremlim izdevīga informācija.===Kāpēc LV bloķē medijus? Atbilde ir acīmredzama. Cilvēki no LV drošības dienestiem cenšas kontrolēt informatīvo lauku, lai internetā iekļūtu tikai LV izdevīga informācija.===

28.jun Atbildēt
IMIK

Kā lai zin kas vispār pasaulē notiek ja ziņas vairs nav ne krieviski, ne vāciski. Ir tikai angliski un ukrainiski, kas man neder. Latviski pats negribu, jo vai tad tās ir ziņas? Pēc Levita tas viss laikam saucas "modernas sabiedrības" moderna apinformēšana.

28.jun Atbildēt
Nikolajs

Grūti mazohistiem. Jāmokās kaut kādā Latvijā, ja tepat blakus lielā paraša ar ziņām vāciski.

28.jun Atbildēt
IMIK atbilde Nikolajs

Mazohistiem jau mocības ir kaifs. Bet kāpēc jāmokās ir normālajiem?

28.jun Atbildēt
Kainšvainlībtdihs atbilde IMIK

Normālajiem to sūdu no okupantiem nevajag. Ja Rietumos ir patiesība un drusciņ meli, tad pie okupantiem ir meli un drusciņ patiesība.

28.jun Atbildēt
IMIK atbilde Kainšvainlībtdihs

Nu ja, nekā jauna, grozies kā gribi, Rietumi vai Austrumi, vai tā PSRS vai ES, vienmēr kur lielāka Savienība tur vairāk patiesības. Pašiem domāt neļauj, patiesības noteicēji par visu varu grib teikt priekšā. Ka tik tagad atkal neiznāk tāpat kā tad iznāca.

28.jun Atbildēt
ir tāds atbilde Kainšvainlībtdihs

Neskaties "to sūdu no okupantiem" skaties tv pārraides, nevajag skatīties "to sūdu no okupantiem", nevajag! Zini mums padomju laikos arī teica, ka Brīvā Eiropa un Amerikas balss melo, tomēr tas netraucēja tos klausīties. Gribēji zināt kaut nedaudz patiesības, klausies visus un patiesība bija pa vidu. Mainās vēja virzieni, nemainās vēja būtība.

28.jun Atbildēt
Guntis Akmeņkalns

Pūķins malacis, izolējoties no pasaules, ātrāk tiks iznīcināta ļaunuma impērija - Krievijas Federācija. Baltijas valstīm jāmīnē robežas ar šo mežoņu valsti lai tiktu galā ar bēgļu plūdiem kad Krievija uzsprāgs.

Vakar, 10:16 Atbildēt
Valdis

Vot, vot, visi nez kāpēc uztraucas, ko krievi pie sevis dara, bet neuztraucas par to, ka ar saviem mēsliem lien visiem virsū.

9:40 Atbildēt
Jānis

Latvija liedz savai tautai lasīt un skatīties Krievijas plašsaziņas līdzekļus. Kāpēc liegums nestrādā?

9:59 Atbildēt
Valdis

Tāpēc, ka Janis un viņa draugi grib skatīties.

12:23 Atbildēt

Komentēt