Recepte

22.sep 2019
Latvijas blogeris Pipars atklājis pavisam neparastu desertu, kurš pārsteigs ne vienu vien. Izrādās, ka no Kolas dzēriena iespējams pagatavot auksto zupu, turklāt viss process prasīs vien dažas minūtes (ja neskaita zupas uzglabāšanu ledusskapī).
14.sep 2019
Lai gan Latvijas iedzīvotāji dod priekšroku klasiskiem kafijas dzērieniem, taču plašs eksotisku nosaukumu klāsts kafijas tirdzniecības vietās nevienu vairs neizbrīna. 
14.sep 2019
Gan virtuļus, gan bambolini tradicionāli vāra karstā eļļā. Taču tos var arī cept cepeškrāsnī (190 grādos aptuveni 10 minūtes, ja tie ir vidēja izmēra) un, tikko izņemtus no cepeškrāsns, apsmērēt ar izkausētu sviestu, tad izvārtīt cukurā. Arī šādi sagatvoti, tie būs gardi, taču tie nebūs virtuļi ar tam raksturīgo garšu. Bambolini parasti tiek pildīti ar vaniļas krēmu, taču tie labi garšo, arī pildīti ar ievārījumu.
13.sep 2019
Zeltainās cidonijas ir bagātas ar dažādiem vitamīniem un minerālvielām, kas ir būtiski mūsu veselībai. Lai gan cilvēki reti izvēlas tās ēst svaigas, tās ir biežs viesis mūsu virtuvēs, piemēram, kad tās iecukuro ziemai.
2.sep 2019
Nepērc veikalā, pagatavo pats!
31.aug 2019
Kebabs un falafels Latvijas virtuvē ir salīdzinoši nesen, taču šie ēdieni strauji iekarojuši iedzīvotāju simpātijas. Kebabu gan parasti baudām, apmeklējot kādu ātrās ēdināšanas iestādi un tikai retais izmēģinājis to pagatavot mājās, jo šķiet – laba kebaba pagatavošanai nepieciešams iemaņas un speciālas ierīces gaļas grilēšanai, tomēr tā nebūt nav – gardu kebabu var pagatavot arī mājās cepeškrāsnī. Pavāre un uztura speciāliste Jevgēnija Jansone piedāvā receptes mājās gatavotam vistas gaļas kebabam un veģetārajam turku zirņu falafelam! Garantējam -izdosies pat iesācējiem!
29.aug 2019
Lai gan to sauc par mākoņmaizi, pēc izskata tā atgādina pankūciņas, bet pēc garšas - omleti. To var izmantot gan kā picas pamatni, gan maizes vietā, kombinējot ar sieru, svaigiem dārzeņiem utt.
28.aug 2019
Izmēģini deserta recepti!
18.aug 2019
Viens no garšīgākajiem kabaču pagatavošas veidiem ir to izcepšana kūkā. Īstenībā mielojoties ar šo neticami sulīgo šokolādes kūku, nevienam pat prātā neienāk, no kā tā gatavota. Tieši šis dārzenis padara šokolādes biskvītu sulīgu.
2.aug 2019
Lai tiktu pie garda deserta, nebūt nav jāpavada virtuvē neskaitāmas stundas. Šīs piecas receptes palīdzēs radīt lieliskus desertus, izmantojot tikai trīs sastāvdaļas.
26.jūl 2019
Šī mērce lieliski saderēs ar lasi, vai citiem zivju ēdieniem un dārzeņiem. Tā labāk garšos, ja dienu vai divas būs pastāvējusi ledusskapī. Pēc gaumes to var taisīt graudaināku, vai pēc iespējas viendabīgāku.
24.jūl 2019
Upeņu ievārījums 2018. gadā bija viena no visvairāk meklētām receptēm google.lv latviešu valodā.
22.jūl 2019
Mājās gatavots premium klases "Nutella" krēms bez palmu taukiem, E vielām un cukura.
21.jūl 2019
Vasara ir festivālu laiks, un īpašu popularitāti šogad iemantojuši tieši Street Food festivāli. Tāpat variācijas par Street Food jeb ēdienu, kuru pasniedz uz ielas, kļūst par vienu no karstākajām tendencēm arī restorānu ēdienkartēs – ēdiens ir daudzveidīgs, sātīgs un gards. Aicinot to baudīt ne tikai ārpus mājām, bet ienest to arī savā virtuvē, Rimi Gardēži piedāvā trīs receptes, kuras garšas kārpiņām neliks vilties.
20.jūl 2019
Citronu tarte ar elegantu bezē cepurīti. Tā ir visgardākā mīlestība starp skābo un saldo.
14.jūl 2019
Karameļu mērce var būt pat salīdzinoši veselīga. Turklāt tās pagatavošanai nepieciešamas tikai četras sastāvdaļas! Vasaras laikā tā būs lielisks papildinājums saldējuma vai augļu desertiem.
13.jūl 2019
Lavanda ir ne tika krāšņa un aromātiska, bet to var izmantot arī vasarīgu dzērienu pagatavošanai. Izmēģini lavandas dzēriena receptes - pirmajā variantā lavandas garša būs mazāk jūtama, bet otrajā variantā dzēriens būs ar izteiktu lavandas garšu un pievienotā pārtikas krāsviela padarīs pievielcīgāku tā pasniegšanu.