Gardi gan! Biezpiena sacepums ar ogām vai augļiem

© cookbook.ilaipa.lv

Izmēģini!

Sastāvdaļas:

  • Biezpiens: 500 g
  • Augļi vai ogas: 500 g
  • Rīvēta citrona miziņa: 5 g
  • Vaniļas cukurs: 20 g
  • Kanēlis, malts: 5 g
  • Kardemons: 2 g
  • Rieksti: 75 g
  • Kartupeļu ciete: 50 g
  • Soda: 3 g
  • Cukurs: 100 g
  • Olas: 3 gab

Pagatavošana:

  1. Biezpienu, riekstus, rīvēta citrona miziņu, garšvielas, kartupeļu cieti, sodu, olu dzeletenumus, pusi cukuru sajauc vai vēl labāk - sablenderē.
  2. Olu baltumus saputo stingrās putās ar pusi cukura, vaniļas cukura un iemaisa biezpiena masā.
  3. Virsū uzliek augļus vai ogas.
  4. Cepj 190 grādos aptuveni stundu

Avots

LV Blogeri

Arbūzs ir viens no vasaras top augļiem. Tas ir salds un sulīgs, tieši tāds, kāds karstajās vasaras dienās palīdz atveldzēties! Apkopojām piecus interesantus faktus par arbūziem, kurus, iespējams, tu nezināji!