menu
Ceturtdiena, 2.oktobris
Vārda dienas šodien:
Ilma, Skaidris
settings
Uzstādījumi
Burtu lielums:
A
A
A
Virtuvē
Uzturs
Dzīvo gudri!
LV blogeri
Veselība
Pats savām rokām
Eksperiments
Latvijā
Rīgā
Reģionos
Politika
Ekonomika
Izglītība
Kriminālziņas
Veselība
Pasaulē
Sports
Izklaide
Horoskopi
Lasītāju viedoklis
search
Par nra.lv
Reklāma
Privātuma politika
Lietošanas noteikumi
Autortiesības
Ētikas kodekss
Vakances
Kontakti
search
account_circle
Profils
Iestatījumi
Iziet
login
Virtuvē
Uzturs
Dzīvo gudri!
LV blogeri
Veselība
Pats savām rokām
Eksperiments
home
/
LifeHacks
/
LV Blogeri
Gardi gan! Biezpiena sacepums ar ogām vai augļiem
Ilze Šteinfelde
schedule
6.jan 2020
© cookbook.ilaipa.lv
Izmēģini!
Sastāvdaļas:
Biezpiens: 500 g
Augļi vai ogas: 500 g
Rīvēta citrona miziņa: 5 g
Vaniļas cukurs: 20 g
Kanēlis, malts: 5 g
Kardemons: 2 g
Rieksti: 75 g
Kartupeļu ciete: 50 g
Soda: 3 g
Cukurs: 100 g
Olas: 3 gab
Pagatavošana:
Biezpienu, riekstus, rīvēta citrona miziņu, garšvielas, kartupeļu cieti, sodu, olu dzeletenumus, pusi cukuru sajauc vai vēl labāk - sablenderē.
Olu baltumus saputo stingrās putās ar pusi cukura, vaniļas cukura un iemaisa biezpiena masā.
Virsū uzliek augļus vai ogas.
Cepj 190 grādos aptuveni stundu
Avots
Dalies:
Komentēt