Pārsteidz sevi ar pikanto Tom Kha zupu

© Publicitātes foto

Ātri pagatavojams eksotisks taizemiešu ēdiens jūsu virtuvē? Lūk, pikantas Tom Kha zupas recepte ar garnelēm un kokosriekstu pienu. Patiešām ļoti gardi!

Porciju skaits - 4

Sastāvdaļas:

  • 1 gab. sīpols
  • 2 daiviņas ķiploki
  • 1 gab. čili
  • 300 g šampinjoni
  • 400 g garneles
  • 1 paciņa Santa Maria Asian Spices Tom Kha
  • 1 iepakojums Santa Maria Coconut Cream 250ml
  • 500 ml ūdens
  • 0.5 gab. laima sula
  • 1 ēd.k. zivju mērce

Pagatavošana:

Katlā, kurā paredzēts vārīt zupu, olīveļļā apcep sīpolu, ķiploku un čili piparu. Pievieno šampinjonus, apcep. Pievieno garneles un Tom Kha garšvielu, apcep. Pievieno kokosriekstu pienu un ūdeni, uzvāra. Noslēgumā pievieno laima sulu un zivju mērci. Pasniedz ar zaļumiem.

Virtuvē

Tomāti ne tikai ir gardi, bet arī ir bagāti ar vitamīniem un antioksidantiem, taču vai zinājāt, ka ir vairāki mazāk zināmi veidi, kā pagatavot šo gardumu? Šajā rakstā iepazīstināsim ar dažiem neparastiem, bet ļoti baudāmiem veidiem, kā izmantot tomātus ikdienas ēdienos vai svētku galdā. Ar ieteikumiem dalās “Kitchn”.

Svarīgākais