Pārsteidz sevi ar pikanto Tom Kha zupu

© Publicitātes foto

Ātri pagatavojams eksotisks taizemiešu ēdiens jūsu virtuvē? Lūk, pikantas Tom Kha zupas recepte ar garnelēm un kokosriekstu pienu. Patiešām ļoti gardi!

Porciju skaits - 4

Sastāvdaļas:

  • 1 gab. sīpols
  • 2 daiviņas ķiploki
  • 1 gab. čili
  • 300 g šampinjoni
  • 400 g garneles
  • 1 paciņa Santa Maria Asian Spices Tom Kha
  • 1 iepakojums Santa Maria Coconut Cream 250ml
  • 500 ml ūdens
  • 0.5 gab. laima sula
  • 1 ēd.k. zivju mērce

Pagatavošana:

Katlā, kurā paredzēts vārīt zupu, olīveļļā apcep sīpolu, ķiploku un čili piparu. Pievieno šampinjonus, apcep. Pievieno garneles un Tom Kha garšvielu, apcep. Pievieno kokosriekstu pienu un ūdeni, uzvāra. Noslēgumā pievieno laima sulu un zivju mērci. Pasniedz ar zaļumiem.

Virtuvē

Rabarberu sezona ir klāt, un kas gan var būt labāks veids, kā to izbaudīt, nekā pagatavot atsvaidzinošu rabarberu limonādi? Šis dzēriens apvieno rabarberu vieglo skābumu ar citrona svaigumu, radot ideālu veldzējumu siltām vasaras dienām. Ar recepti dalās "Allrecepes.com"