Šie debešķīgie izstrādājumi noteikti asociējas ar Franciju - brokastīm nelielā kafejnīciņā ielas malā ar kafiju un gardu kruasānu. Burvīga aina, ko vari realizēt arī mājās. Lūk recepte, kā pagatavot gardus kruasānus.
Lai pagatavotu garšīgu kartupeļu biezeni, nepietiek tikai kartupeļus iemest ūdens katlā un uzvārīt. “Express.co.uk” pavāri apgalvo, ka tikai viena vienkārša trika ievērošana pirms dārzeņu pagatavošanas palīdzēs uzlabot ēdiena tekstūru, lai iegūtu īpaši gaisīgu un maigu kartupeļu biezeni.
Rīgas domes vēlēšanās arvien spilgtāk iezīmējas jauns balsu zvejošanas lauks – autostāvvietas un viss, kas saistīts ar autobraucēju ērtībām un neērtībām. Šķietamām un patiesām.