Recepte

12.jūl 2019
Pašmāju ēdienu blogeris Pipars demonstrē, kā ātri un bez liekas piepūles pagatavot iecienīto uzkodu- vistas nagetus. Šoreiz recepte vistas nagetiem "bez nosaukuma".
9.jūl 2019
Avenes ir viens no vasaras lielākajiem "našķiem". Aveņu ievārījums ir neatņemama piedeva putrām un pankūkām, taču no avenēm ir iespējams pagatavot daudz gardu lietu, piemēram, sorbertu, mājas limonādi, džemu un pat lūpu balzamu.
4.jūl 2019
"Rimi Gardēži" piedāvā kūkas recepti, kuru vienkārši pagatavot un nav nepieciešama cepeškrāsns!
29.jun 2019
Atvēsinies vasarā ar gardu, skābenu citronu limonādi. Pēc šī dzēriena nogaršošanas, rokas vairs nesniegsies pēc gāzētiem dzērieniem, garantē "Rimi Gardēži".
24.jun 2019
Līgo svētki Latvijas iedzīvotājiem ir starp vasaras centrālajiem notikumiem, un tos līdz rīta gaismai svin draugu un ģimenes lokā. Pēc jestras svinēšanas Jāņu dienas rītā lieti noder enerģijas lādiņš, tāpēc “Latvijas Maiznieks” tehnologi sadarbībā ar fitnesa treneri Kristapu Vildi ir sagatavojuši recepti funkcionālai maltītei – tādai, kas svinētājiem noderēs rīta rosmes vietā.
16.jun 2019
Grila ēdieni ir gandrīz neatņemama vasaras sastāvdaļa, tomēr, lai tos uzceptu, nepieciešams laiks, taču brīdī, kad gaisā jau virmo kārdinošais ceptas gaļas aromāts vai uz grila saulē gozējas zeltaini brūni dārzeņi, ir grūti valdīt ēstgribu un bieži vien roka pati stiepjas neveselīgu uzkodu virzienā, lai panašķētos, “kamēr gaidām gaļu”! Uztura speciāliste un pavāre Jevgēnija Jansone piedāvā veselīgu uzkodu receptes, kas noderēs, lai mazinātu izsalkumu, kamēr gatavojas grila ēdieni, taču našķējoties palīdzēs izvairīties no liekām kalorijām. Īpaši noderīgas šīs receptes būs Līgo svinētājiem, kad vēlme kaut ko apēst bieži vien nepāriet visas nakts garumā.
9.jun 2019
Kurš gan nav grauzis kraukšķīgus rabarberus uzreiz no dobes vai apmērcējis to kātus cukurtraukā, vai mielojies ar sulīgu rabarberu plātsmaizi! Rabarberu laiks nozīmē, ka vasara patiešām ir sākusies, un jau drīz dārzos ienāksies arī pirmās ogas. Bet, kamēr vēl kūku veidnēs un ķīseļa krūzēs valda rabarbers, Rimi Gardēži aicina atklāt tā neierastās rakstura šķautnes.
4.jun 2019
Esi nosolījies, ka turpmāk ieturēsi slaido līniju, rūpējoties par veselību un sava ķermeņa izskatu? Šī stringrā apņemšanās ies secen, tiklīdz iedomāsies par to, cik gardi varētu garšot picas pīrādziņi! Palutini sevi, pagatavojot tos pēc ēdienu blogeres Zanes Ozoliņas receptes. Sporta zālē pasvīst pagūsti pēc tam.
25.mai 2019
"Rimi Bērniem" garšas eksperts, pavārs Normunds Baranovskis piedāvā trīs gardu bērnības desertu receptes, kas pagatavojami, izmantojot mājas vistu olas. Izbaudi mūsu vecāku vienkāršību garšās un produktu izvēlē.
8.mai 2019
Saulainais un siltais laiks tā vien rosina izkustēties, un gatavošanās daudzveidīgiem sportiskiem izaicinājumiem, tostarp maratonam, rit pilnā sparā. Lai treniņa laikā izsalkums netraucē mērķu sasniegšanai, un pēc sportošanas pietiek spēka atlikušajai dienai, būtiski parūpēties par aktivitāšu slodzei atbilstošu maltīti. "Rimi" kustības “Labākai dzīvei” šefpavārs Normunds Baranovskis sagatavojis vieglu un gardu salātu receptes, kas lieliski iederēsies sportotāju ēdienkartē gan pirms, gan arī pēc treniņiem.
27.apr 2019
Cēzara salāti ir pagatavojami daudz dažādās variācijās. Vieni tos papildina ar vistas fileju vai cāļa krūtiņu, citi tiem pievieno arī tītara gaļu, garneles, bekonu, šķiņķi un pat tunci. Nolēmām pagatavot Cēzara salātus ar vistas fileju, kuros baudāmas paštaisītās mērcītes garšas nianses.
9.apr 2019
Lieldienas vairs nav aiz kalniem! Tad neizpaliks ne olu kaujas, ne to notiesāšana. Lai tev ilgi nebūtu jāprāto, ko likt svētku galdā, smelies idejas mūsu sagatavotajās receptēs un pagatavo gardus ēdienus no olām. Bagātīgās garšu nianses pārsteigs ne tikai tevi, bet arī tavus tuviniekus.
29.mar 2019
Banānmaize ir samērā vienkāršs risinājums, kad gribas kaut ko garšīgu, kā arī tad, ja jāizmanto pārgatavojušies banāni, kuriem mizu jau klāj lieli brūni plankumi.
8.mar 2019
Zviedrijas princeses kūkas recepte pirmo reizi parādījusies 1848. gada pāvārgrāmatā, ko izdeva Dženija Akerstrone – Vesterjētlandes hercoga prinča Kārļa trīs meitu skolotāja.
16.feb 2019
Februārī, kad daudzviet pasaulē tiek svinēts mīlestības mēnesis, šefpavārs Artūrs Brucis sagatavojis īpašu recepti, ko baudīt kopā ar mīļoto, ģimeni vai draugiem.