"Rimi" piedāvā frikadeļu zupas video recepti sešām personām, kas pagatavota itāļu gaumē.
Lielā bļodā liek liellopa un cūkgaļas malto gaļu.
Pievieno maizi, pētersīļus, oregano, parmezānu, olu, 1 tējk. sāls un ½ tējk. piparu. Samaisa.
Izveido frikadeles bumbiņas.
Uz pannas sakarsē olīveļļu un cep frikadeles, līdz tās kļūst brūnas (aptuveni 4 minūtes, ik pa laikam tās apveļot). Noliek malā.
Lielā katlā sakarsē eļļu. Pievieno sīpolus, seleriju un burkānus, sautē, līdz tie kļūst mīksti (6-8 min).
Tad pievieno ķiploku un sautē vēl 1 min.
Pievieno vistas buljonu, sāli, piparus un silda līdz sāk burbuļot.
Tad pievieno pastu un frikadeles, samazina uguni un ļauj sutināties apmēram 10 min vai līdz pasta ir gatava.
Pievieno spinātus, apmaisa un noslēdz uguni.
Pasniedz pārkaisītu ar parmezāna sieru.