menu
Sestdiena, 27.septembris
Vārda dienas šodien:
Ādolfs, Ilgonis
settings
Uzstādījumi
Burtu lielums:
A
A
A
Latvijā
Rīgā
Reģionos
Politika
Ekonomika
Izglītība
Kriminālziņas
Veselība
Pasaulē
Sports
Izklaide
Horoskopi
Lasītāju viedoklis
search
Par nra.lv
Reklāma
Privātuma politika
Lietošanas noteikumi
Autortiesības
Ētikas kodekss
Vakances
Kontakti
Sestdiena, 27.septembris
redeem
Ādolfs, Ilgonis
Rīgā
+12°
search
account_circle
Profils
Iestatījumi
Iziet
login
Neatkarīgā
Dzīvesstils
TautaRunā
LifeHacks
Sports
Krēmsiers
Ar šo triku pārvērtiet marinējumus par pasaulē labāko uzkodu
20.mai
Marinējumi ir laba uzkoda, taču tie ne vienmēr sniedz tik lielu sajūsmu, cik vēlaties, lai baudītu vēl labāku garšu. Pavisam vienkāršs pagatavošanas veids var pārvērst pikantus marinētus gurķus par ēdienu, kas patiešām garšo lieliski.
Kraukšķīgie baklažāni ar pašgatavotu krēmsieru
23.aug 2024
Garšos pat tiem, kam negaršo baklažāni. Šis ir veids, kā tos pagatavot maigus un garšas bagātus.
Lasītākais
VIDEO. Masu kautiņš Vecrīgas ielās - vai atgriežas deviņdesmitie?
"Šis ir šāviens uzņēmuma kājā"; sabiedrība šokā, kam uzticēts reklamēt "Cēsu alu"
Aivars Borovkovs: Latvijas valsts iznīdēšana aiz muļķības, ļaunprātības vai kāda cita nezināma iemesla uzņem jaunus apgriezienus
Zelenskis paziņo, ka ir gatavs dot triecienu Kremlim