menu
Ceturtdiena, 31.jūlijs
Vārda dienas šodien:
Angelika, Ruta, Rūta, Sigita
settings
Uzstādījumi
Burtu lielums:
A
A
A
Latvijā
Rīgā
Reģionos
Politika
Ekonomika
Izglītība
Kriminālziņas
Veselība
Pasaulē
Sports
Izklaide
Horoskopi
Lasītāju viedoklis
search
Par nra.lv
Reklāma
Privātuma politika
Lietošanas noteikumi
Autortiesības
Ētikas kodekss
Vakances
Kontakti
Ceturtdiena, 31.jūlijs
redeem
Angelika, Ruta, Rūta, Sigita
Rīgā
+16°
search
login
Neatkarīgā
Dzīvesstils
TautaRunā
LifeHacks
Sports
Krēmsiers
Ar šo triku pārvērtiet marinējumus par pasaulē labāko uzkodu
20.mai
Marinējumi ir laba uzkoda, taču tie ne vienmēr sniedz tik lielu sajūsmu, cik vēlaties, lai baudītu vēl labāku garšu. Pavisam vienkāršs pagatavošanas veids var pārvērst pikantus marinētus gurķus par ēdienu, kas patiešām garšo lieliski.
Kraukšķīgie baklažāni ar pašgatavotu krēmsieru
23.aug 2024
Garšos pat tiem, kam negaršo baklažāni. Šis ir veids, kā tos pagatavot maigus un garšas bagātus.
Lasītākais
Traģēdija Lielupē: Tuvinieki atklāj baisā notikuma detaļas
Latvija pieteikusies vērienīga aizdevuma (līdz pat 8,4 miljardi) saņemšanai
Donalds Tramps vairs neslēpj savu slimību
Latvijā pieaug bagātība, vismaz miljonāru aprindās