kefīrs

Vakar, 14:03
Ko labāk lietot ikdienas uzturā - kefīru vai jogurtu? Ja izvēlēties pēc garšas ir grūti, jāpievērš uzmanība to labvēlīgajām īpašībām. Salīdzināsim, kurš no šiem dzērieniem būs labvēlīgāks jūsu veselībai, raksta “TSN”.
30.jun 2022
Līdz ar karsto laiku cilvēki vairāk patērē auksto zupu, tādēļ arī būtiski pieaudzis pieprasījums pēc kefīra, atzina piensaimnieki. LSM.lv novērojumi liecina – kefīrs vietām veikalos izpirkts un plaukti ir tukši.
13.nov 2021
Gastroenteroloģe Natālija Gronska iesaka nelietot kefīru pēc pulksten 22.00, raksta "MedikForum".
5.feb 2021
Liela daļa cilvēku labprāt pirms gulētiešanas izdzer glāzi kefīra. Daudziem tas jau ir kļuvis par ieradumu. Ārsti gan brīdina, ka vakarā nav ieteicams dzert raudzētus piena produktus, raksta "rsute.com".
15.feb 2020
Uztura speciālste un ārste gastroenteroloģe Jekaterina Pavlova skaidroja, kāpēc agalvojums, ka dzert kefīru vakarā ir veselīgi, ir tikai nepamatots mīts, raksta "zdorove.clutch.ua".
1.mai 2017
Pie­na pro­duk­ti ir viens no bū­tis­kā­ka­jiem mū­su uz­tu­ra kom­po­nen­tiem, jo sa­tur daudz kal­ci­ja, un ta­jos ir vis­lab­vē­lī­gā­kā kal­ci­ja un fos­fo­ra at­tie­cī­ba. Tur­klāt pie­na pro­duk­tos eso­šais D vi­ta­mīns, ol­bal­tum­vie­las un pie­na cu­kurs ir tās vie­las, kas sek­mē or­ga­nis­mam tik ne­pie­cie­ša­mā kal­ci­ja uz­sūk­ša­nos. Sva­rī­gi, ka, lai uz­ņem­tu šīs vie­las, nav ob­li­gā­ti jā­dzer tie­ši piens – vēr­tī­gi ik­die­nas ēdien­kar­tē ie­kļaut arī ke­fī­ru un biez­pie­nu.
23.okt 2016
Kāds vīrietis raidījumam "Degpunktā" vēsta par veikalā nopirktu kefīru, kas viņam ir izraisījis saindēšanos.
8.sep 2015
Ministru prezidente Laimdota Straujuma (V) šodien ministriem pasniedza Ministru kabineta Pateicības rakstus saistībā ar veiksmīgi aizvadīto Latvijas prezidentūru Eiropas Savienības Padomē.
27.jūl 2011
Latvijas Piensaimnieku centrālā savienība (LPCS) sadarbībā ar Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrību BT 1 organizē sviesta, kefīra un biezpiena konkursus, kuru uzvarētāji tiks apbalvoti starptautiskās pārtikas izstādes “Riga Food 2011” atklāšanas ceremonijā 7. septembrī Ķīpsalā.
8.mai 2010
Kefīrs ir skābpiena produkts, kas atšķiras no citiem šāda veida produktiem ar unikālu baktēriju un sēnīšu daudzumu, kas ir tā sastāvā.
11.nov 2009
Klubā Kefīrs notiks Radošais Samits - šīs piektdienas pārsteigumiem bagātākā ballīte jeb Cits seminārs par Mazsalacas meteorītu.