Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Sauliete: Zinu, kādas ir sajūtas, kad visa Latvija tevi noliek un smejas

© F64 Photo Agency

Pēc notikušā skandāla un sociālo tīklu zvaigznes Evelīnas Pārkeres aiziešanas no vadītājas amata jaunajā realitātes šovā «Gribi kļūt slavens?», ko var redzēt interneta platformas «YouTube» kanālā «Brīvdienas TV» un TV kanālā 360TV, viņas vietā uzmirdz skaistā Katrīne Sauliete, kas ir uzņēmēja, divu bērnu mamma un hokejista Kaspara Saulieša sieva.

«Man piezvanīja raidījuma producente Sandija Miezīte, sakot, ka steidzami un ātri šovam ir nepieciešams jauns vadītājs. Piekritu. Man tieši šobrīd ir brīvāks laiks. Tādēļ piedāvājums un jaunais darbs bija īsti laikā un vietā. Tas palīdz atslēgties no tā darba, ko daru ikdienā. 1. augustā bija filmēšana, un jau sajutu kārtīgu enerģijas lādiņu. Man ļoti iepatikās.

Sandija Miezīte pastāstīja, ka iepriekšējā vadītāja Evelīna Pārkere aizgāja no šova un ir bijis skandāls. Noskatījos šovu interneta platformā «YouTube», bet neredzēju «baigo» skandālu. Sapratu, ka par visu šo situāciju no mušas ir uzpūsts zilonis. Mani nemulsināja nekas, kas bijis šovā iepriekš.

Man tāpat savulaik ir bijis savs raidījums ar divpadsmit epizodēm, kad strādāju «Best4Sport» televīzijā. Nav pirmā reize, kad esmu vadījusi raidījumu. Ar producenti Sandiju Miezīti sadarbojāmies arī tad, kad piedalījos TV raidījumos «Gandrīz ideālas vakariņas» un «Tēta nedienas», tādēļ var teikt, ka esmu bijusi arī dalībnieku pusē.

Tāpēc man šova vadīšana nav nekas jauns. Ir ļoti interesanti komunicēt ar šova jauniešiem un iesaistīties šajā projektā. Varbūt šova nosaukums «Gribi kļūt slavens?» ir lielāks, nekā tas patiesībā ir. Tomēr nevar jau zināt, varbūt tiešām kāds no viņiem arī kļūs pēc tam ļoti slavens? Es kā šova vadītāja viņus atbalstu. Saku, kas ir jādara. Man liekas, viņiem ir vajadzīgs mentors un atbalstītājs, nevis tas, kurš norāda uz kļūdām. Par bijušo šova vadītāju Evelīnu Pārkeri runājot, domāju, ka viņai viss vēl tikai priekšā. Man patika tās epizodes, kurās viņa ir redzama. Brīnos, ka viņa kritiku uztvēra tik asi, kaut arī pati darbojas interneta platformā «YouTube» jau vairākus gadus. Internetā kritika ir tik samāksloti liela. Komentārus raksta cilvēki bez bildēm, kas baidās pateikt, kas viņi ir. To ir jāprot nošķirt. Man ir bijušas intervijas, kurām internetā bijis pusmiljons skatījumu. Es zinu, kādas ir sajūtas, kad visa Latvija tevi noliek un smejas. Bet jāatceras, ka pēc nedēļas būs atkal kāds cits, par kuru runās. Īstenībā cilvēkiem ir vienalga par tevi, galvenais kaut ko ātri pateikt un iekomentēt. Pēc tam viņi aizmirst par tevi, jo domā par savām problēmām. Ja vēlies būt slavenība, ir jābūt biezākai ādai. Jārēķinās, ka par tevi rakstīs. Jāatceras, ka mēs dzīvojam Latvijā, kurā pat vislabākajam cilvēkam viss ir slikti. Ja esmu šova vadītāja, tas nenozīmē, ka tagad par mani būs lielais pozitīvisma vilnis publiskajā vidē,» par savu jauno izaicinājumu un ar ko jārēķinās, ja gribi būt slavens, stāsta Katrīne Sauliete.