Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Kučinski atrāda jaunāko dēliņu

© F64 Photo Agency

Pērnā gada 25. novembrī bijušā Ministru prezidenta Māra Kučinska un viņa sievas Laines Kučinskas ģimenē bija priecīgs notikums – pasaulē nāca abu dēlēns Jēkabs. Pēc nepilniem astoņiem mēnešiem Laine Kučinska sabiedrībai atrādījusi jaundzimušo dēliņu.

Bijušajam premjerministram ir gados jaunāka sieva, ar kuru Kučinski šķir 17 gadu liela vecuma starpība. Laini viņš noskatīja, būdams Valmieras mērs, kad jaunā meitene ieradās pilsētas domē kā sabiedrisko attiecību speciāliste.

Kučinsku pāris ar saviem trim dēliem - Edgaru, Robertu un jaunāko Jēkabu, kā arī diviem krustdēliem. Šo attēlu Laine publicējusi savā «Facebook» profilā, norādot, ka ar ģimeni atrodas Rīgas Vecajā Svētās Ģertrūdes luterāņu baznīcā. «Esmu pateicīga Dievam par dzīves iespēju būt trīs dēlu mammai un divu dēlu krustmātei,» pavēstījusi laimīgā māmiņa Laine Kučinska. / Facebook

Kučinskim šīs ir otrās laulības un no pirmajām attiecībām ir pieaudzis dēls Gints.

Laine Kučinska nupat kā sociālajā saziņas tīklā «Facebook» atklājusi, ka viņas un vīra ģimenē aug trīs dēli. Ģimenē ilgi gaidītais jaunākais dēliņš Jēkabs pieteicās drīz vien pēc tam, kad ģimenē ienāca vidējais dēls Roberts.