Studente ballējoties iekrīt miskastē, aizmieg un piedzīvo šausmīgu nāvi atkritumu pārstrādes sistēmā

© Unsplash

Pēc kādas ballītes Maljorkā pazudusi studente, visticamāk, iekrita atkritumu konteinerā, tika līdz nāvei saspiesta atkritumu mašīnā un pēc tam sadedzināta atkritumu savākšanas rūpnīcā, paziņojusi Spānijas policija.

24 gadus vecā Agostina Rubini Medina bija bezvēsts prombūtnē gandrīz trīs nedēļas pēc tam, kad viņa pazuda nakts izklaidē ar draugiem Maljorkas salas galvaspilsētā Palmā, vēsta “Fox News”.

Spānijas Valsts policijai ir teorija, ka Medina iekrita atkritumu konteinerā, mēģinot paņemt kādu priekšmetu, piemēram, tur iekritušu mobilo tālruni, un nomira, pirms viņa ar visu konteinera saturu tika iemesta atkritumu savākšanas mašīnā, saspiesta mašīnas blietētājā un galu galā iekrita atkritumu dedzinātavā.

Darbinieks veikalā netālu no autobusa pieturas Medinas maršrutā uz mājām sacīja, ka meitene bija manāmi iereibusi un īsi pirms pusnakts veikalā iegādājusies čipsu paciņu.

Pēc neilga laika kāds aculiecinieks redzēja Medinas somiņu un jaku pie lielas atkritumu tvertnes apmēram 15 minūtes pirms strādnieku ierašanās, lai to iztukšotu.

Izsekošanas dati liecina, ka Medinas tālrunis atradās šajā vietā apmēram pusstundu, pirms tas tika pārvietots uz sadedzināšanas iekārtu un izslēdzās, kas atbilst atkritumu vedēja maršruta ierakstiem, detalizēti ziņo policija.

Varas iestādes apgalvo, ka viņa, visticamāk, gāja bojā kravas automašīnā, pirms tā ieradās rūpnīcā.

Vēlāk policija atklāja cilvēka skeleta atliekas sadedzināšanas rūpnīcā un nosūtīja tās DNS pārbaudei, lai noteiktu, vai tās pieder Medinai.

Medina bija kalsna sieviete ar zemu alkohola toleranci un lietoja medikamentus, sacīja policija, piebilstot, ka tas, iespējams, izraisījis viņas ģīboni.

Svarīgākais