Komentāri: Vanagas knābiens Čakšai ietrāpa Siliņai

Venelane

"ietrāpa"-??

24.mai Atbildēt
Jānis Ka

Vārna vārnai tomēr acī knābj.

24.mai Atbildēt
Andris Avots

Njemot veeraa Latvijas skolnieku vaajos rezultaatus PISA un citos testos un nozheelojamos rezultaatus centralizeetajos eksaamenos ('nolikts' ar 10% rezultaatu - vienkaarshi smiekliigi), skolotaaju algas vajadzeetu krietni samazinaat, bet slodzes - pacelt. Protams, diferenceeti, atkariibaa no vinju audzeeknju sekmeem.

24.mai Atbildēt
Andris Avots

Tas pats, protams, attiecas uz Izgliitiibas Ministriju/i.

24.mai Atbildēt
janis

vārna knābs vārnai ? - skatieties uz rezultātiem - bērni neaudzināti, neizglītoti, pedagogi cieš badu. Labi, ka valsts izdervusies.

24.mai Atbildēt
Madris

Bērnus jau nedrīkst pārslogot. Nav tā kā manos skolas gados. Klases dežurants, dežūras skolas virtuvē, kartupeļu novākšanas talkas, vasaras darbi laukos. Vēl agrāk - stāvēšana kaktā, ar lineālu pa pirkstiem. Nekādīgi nesapratu, kā tie senči izauga un visu apguva.

24.mai Atbildēt
dr Fausts

Vērojot notikušo ar vēsu pr\atu. rodasiespaids, ka LIZDAs paklausīgais melno zeķbixšu divizions tiešām nevar atbildēt kādēļ sanācis. Vanagas kundzes aicinājumu,,vairāk maxāt ! " nomaina sauklis ,,Mazāk strādāt !". um skolmeistari sāk aizmirst savu pamatuzdevumutai pat laikā abslventu sasniegumi ir tādi kā ir...

27.mai Atbildēt

Komentēt