Militārais eksperts Ždanovs: Būtībā ir pieteikts karš

© Pixabay.com

Militārais eksperts Oļegs Ždanovs skaidro duālo situāciju, kādā Putins nokļuvis pēc sava ceļojuma uz KTDR, raksta dialog.ua.

No vienas puses, Putins jau sen ir nodrošinājis Trampa atbalstu un tāpēc cer, ka viņš uzvarēs ASV vēlēšanās, atgādināja Oļegs Ždanovs. Bet, no otras puses, Kremļa vadītājs izmisuma vadīts sazinājās ar Ziemeļkoreju, solot tai palīdzību jautājumā, kas tieši apdraud ASV pilsoņu drošību - interesantākais šajā jautājumā ir tas, vai Tramps pēc notikušā mainīs savu attieksmi pret Krieviju, skaidro Ždanovs.

Militārais eksperts izteica interesantu faktu: “Nez, kā Tramps reaģēs uz faktu, ka Putins šodien faktiski ir nostājies Ziemeļkorejas pusē - tas ir drauds ASV, jo Korejas līderis pastāvīgi vēlas uzsākt kodoltrieciens ASV teritorijai.”

Oļegs Ždanovs atklāja sarežģītās situācijas būtību, kurā nokļuvis Putins: “Tagad, pēc Krievijas un Ziemeļkorejas liela mēroga stratēģiskās partnerības līguma parakstīšanas, kurā viņi paziņoja, ka ir gatavi piedalīties jebkurā bruņotā konfliktā jebkur pasaulē, tas patiesībā ir kara pieteikums visai pasaulei, apmaiņā pret munīciju, artilērijas sistēmām un citu militāri tehnisko palīdzību no KTDR.

Viņi teica - mēs dosim ballistiskās raķetes un šāviņus apmaiņā pret kodoltehnoloģijām un kosmosa tehnoloģijām, tāpēc Krievija pilnībā nostājās Ziemeļkorejas pusē, un tagad Krievijas tehnoloģijas ar to apdraudēs arī amerikāņus.”

Svarīgākais